- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Katılıyorum zaten3 kez üst üste yemek yarışmasına katılmak başka ne iddia olacak kk da
Şimdi saydım 21. Yarışmam oluyor, anca kazanırsam kazanacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum zaten3 kez üst üste yemek yarışmasına katılmak başka ne iddia olacak kk da
Aşkolsun o eksik mi kalsaydıAsureye labne koyuyum bidakine
Şiir bile buldum ya hemde akroştikKarnıma ağrı girdi yaa valla
Urfalı pattes bi düşinim belki ikna olurumHepsi UrfalıKadının memleketi bile değil
Bacı gardaaaas timem o vakittSende gazanacannnnn bende gazanacammmmm
Pek ümit yokUrfalı pattes bi düşinim belki ikna olurum
Bugün attiginsa gördüm guldumŞiir bile buldum ya hemde akroştik
Kalmasın tabiki aglardiAşkolsun o eksik mi kalsaydı
Tabi dedim ya hatta rus,alman diyorum ama herkes konuya fransızBugün attiginsa gördüm guldum
19 tane kaldı demek benim ha gayretKatılıyorum zaten
Şimdi saydım 21. Yarışmam oluyor, anca kazanırsam kazanacağım
Bir tarif daha var az önce verdimOnsuz olmazdıKalmasın tabiki aglardi
Yeminle bugunu unutmayacağımTabi dedim ya hatta rus,alman diyorum ama herkes konuya fransız
Karttor umarim dogru yazMisimdirPatates.salatasi ve pattesli mantiya verilen oylar kesin erzurumlu patatessiz sofraya oturmazlar ha bide rulo pattes vardı demi
Kartol olacak:)Karttor umarim dogru yazMisimdir
Ayyyy vallaaaa meraktan catlicam daha neler duycam 10tane labne almam lazim heryemege koycam artik yemekte degil tatli tuzlu et tavukBir tarif daha var az önce verdimOnsuz olmazdı
Nevros tarif yaparken bende ebedi yonumu kullanıp labneye şiir mi yazsam belki etkilenip reklamlarında kullanırlarŞiir bile buldum ya hemde akroştik
Salça yerine labneAyyyy vallaaaa meraktan catlicam daha neler duycam 10tane labne almam lazim heryemege koycam artik yemekte degil tatli tuzlu et tavuk
Neden olmasınNevros tarif yaparken bende ebedi yonumu kullanıp labneye şiir mi yazsam belki etkilenip reklamlarında kullanırlar
Yazımını görmedim kulak asinaligindan çıkan buKartol olacak:)
Daha yolun başındasın sen19 tane kaldı demek benim ha gayret