- 8 Haziran 2013
- 56.266
- 149.368
Bu ne hızBende konumu açıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ne hızBende konumu açıyorum
Sen benim gönlümün 1. Sisin dinlenmen için öyle olmuştur yine yaparsın senevet çakmakla oynamam yasak
yok söndü söndü,geçen hafta aldılar havamı pısss diye
Aman ne gerek var toza dumana bi yerinde dur yahu ortalığı kızıştırmaNevreste aslı neden katılmıyor bu yarışmaya,tozu dumana katardı.gözlerimiz bayram ederdi
canımsınSen benim gönlümün 1. Sisin dinlenmen için öyle olmuştur yine yaparsın sen
Allah razı olsuncanımsın
evet biraz dinlenmek iyi gelecek,gençlere yol verdim
burda yarışanda mıKardeşimin eşinde covid pozitif çıktı,çok canım sıkıldı
doğumgünü kutladınız beraberKardeşimin eşinde covid pozitif çıktı,çok canım sıkıldı
burda yarışanda mı
Evetdoğumgünü kutladınız beraber
ay panik oldum nolcak şimdi? o iyi mi,belirti mi verdi ?
4 gündür hasta dün test yaptırdı şimdi belli oldu pozitifBizde de olabilir.ay panik oldum nolcak şimdi? o iyi mi,belirti mi verdi ?
ya deme,allahım korusun sizi4 gündür hasta dün test yaptırdı şimdi belli oldu pozitif☹Bizde de olabilir.
Labneden ejderha alevi ağzından çıkartırsın direktistek sunum yaz peçeteye hemşire,ne patlatayım sana
Çok geçmiş olsunKardeşimin eşinde covid pozitif çıktı,çok canım sıkıldı
En yakınlarımıza kadar geldi çok geçmiş olsun abla insallah çabucak atlatirKardeşimin eşinde covid pozitif çıktı,çok canım sıkıldı
Abla gecmis olsun. İnsallah sizde cikmaz.4 gündür hasta dün test yaptırdı şimdi belli oldu pozitif☹Bizde de olabilir.