- 24 Eylül 2018
- 97.359
- 292.780
Memnun oldum,ablanı seviyorum,seni de severim kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memnun oldum,ablanı seviyorum,seni de severim kesin
Kaynana da ki inada bak
Bende memnun oldum canım ismim Ayşe bu aradaMemnun oldum,ablanı seviyorum,seni de severim kesin
Hep öyle olmaz mıKaynana da ki inada bak
Benim kaynanam istisna ama annem tam bir kaynanaHep öyle olmaz mı
Benimki küçükken eşime benzetirdi şimdi kabul ediyorBenim kaynanam istisna ama annem tam bir kaynana
Benim biri halaya benziyor diğeri dedeye benziyor 3. Belki kendime benzetmişimdirBenimki küçükken eşime benzetirdi şimdi kabul ediyor
iyi fikir kız,dur fişek alıp geleyimElalis havai fişek patlatacam sunum yaparken sakin sen yapma
Bende memnun oldum canım ismim Ayşe bu arada
Şaka saniyirlla ,yaparsın bilmiyolla hemşireiyi fikir kız,dur fişek alıp geleyim
ya millet maytap yakmış onu gören yok amaO bu sefer şelale yapacakmış hep ateş olmuyor
ama benim kebaba ateş yakışmaz mı şimdi nevoşYok yok fasulye tarator
buruşeta mı çürüşeta mı bişey vardı onu yapsın,güzel o :)Yok ya o ekmeğe süreyim dedi yok dedik
hepiniz onun oğluna benziyorsunuz işteBenimki küçükken eşime benzetirdi şimdi kabul ediyor
hepiniz onun oğluna benziyorsunuz işte
istek sunum yaz peçeteye hemşire,ne patlatayım sanaŞaka saniyirlla ,yaparsın bilmiyolla hemşire
Bende konumu açıyorumistek sunum yaz peçeteye hemşire,ne patlatayım sana
Senin çocuklar aynı sen yaa...Benimki küçükken eşime benzetirdi şimdi kabul ediyor
Yarını bekle bu kategori bitsin de..Bende konumu açıyorum