Aynen bende memnunumBana bak bende okuyorum ama yazmiyorumda
Bende beyazlarda bunu kullaniyorum cok memnunum
Sağol canım
Amin inşallah canim 2kiloya degermi oraya yollamak yapip yollayimda kokuşmasın
Nasildi incirlerin canimBen incir reçeli yaptımda patladı ya, bütün olmadı
minik ve sert olmali incir 40taneye 1kilo şeker gidiyo ozaman kıvam aliyoAynen bende memnunum
Şaka yapıyorum canımAz denedim güzel oldu yine yapmak istiyorum fırsat olmadı
Sağol canım ben kurutmak için almıştım birazını denedim.Yine yapacağım.minik ve sert olmali incir 40taneye 1kilo şeker gidiyo ozaman kıvam aliyo
Zaten senin elinden uçanla kaçan kurtulur
Sağol canımZaten senin elinden uçanla kaçan kurtulur
Belli oluyo bende kime anlatiyosam yemek profesörü var karsimda nerde oldugumu unutmusumSağol canım
Çok meraklıyım ne yapayım. Tarifte irdelemem kafama göre takılırım
Yok canım Estağfurullah bilmediğim ve öğrenmek istediğim çok şey varBelli oluyo bende kime anlatiyosam yemek profesörü var karsimda nerde oldugumu unutmusum
Ablamin kayın validesi köyden getirdi. Incir daha yini açılmak üzereydi.Nasildi incirlerin canim
Benimde böyle oldu, ama çok lezzetliydi tabi ben bütün koymustumkendi açıldı
Açılmak üzereymis zaten kaynayınca acilir minik minik sert olmali ozaman tane tane oluyoAblamin kayın validesi köyden getirdi. Incir daha yini açılmak üzereydi.
Kız onu biliyorum bendeAçılmak üzereymis zaten kaynayınca acilir minik minik sert olmali ozaman tane tane oluyo
Tamamyaaaa aman söylemicem.bidaha biseyKız onu biliyorum bendemüminlerden yapmadım yeter bu
Tamamyaaaa aman söylemicem.bidaha bisey
Ben ikiye böldüm geçen bir tarif gördüm.Benim yaptığım gibi 2 ye bölüm borcama dizdi.Üzerine şeker döktü sonra limonlu su ekleyip fırına verdi.Onu yapmayı düşünüyorum.Ablamin kayın validesi köyden getirdi. Incir daha yini açılmak üzereydi.
Oğlumla fırında mücver hazırladık,fırına koyup geldimFotoları yanlış yeremi attım yoksa
Afiyet olsun ablaOğlumla fırında mücver hazırladık,fırına koyup geldim
Sağol canımAfiyet olsun abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?