- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
taze fasulye iştehıh sadece fasülyesin
kardeşlerin en canı,en güzeli,en tatlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
taze fasulye iştehıh sadece fasülyesin
Bende beğenmedin sandım S Sabr-Sukur-Dua yapmıştı ondan etkilenip bende yapmıştım.Cidden çok güzel oluyor.Her tarafı pişip kızarıyorüstüne oturttum tavuğu
ama var ya hiç bu kadar lezzettli kızarmış tavuk yememiştim :)
hemen eririm bak dayanamam ablalarımataze fasulye işte
kardeşlerin en canı,en güzeli,en tatlısı
Çıtır abla bi dahaki yarışmada fasulyenin hangi çeşidini yapıcanama o bana en çıtır abla dedi
evet ama işlemi yaparken çok tuhaf hissettimBende beğenmedin sandım S Sabr-Sukur-Dua yapmıştı ondan etkilenip bende yapmıştım.Cidden çok güzel oluyor.Her tarafı pişip kızarıyor
burdaki kızların en güzeli
kuru fasulye yapim miÇıtır abla bi dahaki yarışmada fasulyenin hangi çeşidini yapıcan
Hadi herkes foto atsın
senin eşin benzerin yok,tatlı dilin güzel kalbin yeter bebeğim
Perdeleri duru sabun deterjan ile yıkıyorum.Çok memnunum ama benim perdeler kremSelam komik kizlar :)) bise sorcam beyaz tülleri bembeyaz olmasi icin neyle yikiyosunuz yikadim ama guzel beyazlamadilar normal omomatik kiydum beyazlar icin bide icine seker koydum internette yaziyodu guya cok beyazlatiyomus
Yok vaz geçtim yapmakuru fasulye yapim mi
O da mı?
Ne fotosu giHadi herkes foto atsın
Bizim kızları başka bölüm kesmiyorO da mı?
ya abla yaaaaaaaaaBizim kızları başka bölüm kesmiyor
Trip attınız ya siz atın ben seçeyimNe fotosu gi
Piki piki gel bakım tukuruklu bir opimsenin eşin benzerin yok,tatlı dilin güzel kalbin yeter bebeğim