Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size örnek verdim yapmazsanız kocalar boşarNereye bakıyor bu tavıklarr
Gözlerine labne sürersinbunu bana ver işte
Bu ben cidden
Aman abla valla ben bile görünce tavıktan soğudum Artık Allah'ın takdiri der susarım yinede yapmamSize örnek verdim yapmazsanız kocalar boşar
Ayy nevosuuuum
Kavanozun içinde mi üstünde miÜstünde yaptım ben güzel oldudün kavanozda bütün tavuk yaptım,Allah affetsin tavuktan soğudum
AynenAman abla valla ben bile görünce tavıktan soğudum Artık Allah'ın takdiri der susarım yinede yapmam
Bak iyi fikir içinde birçok ima bulunnaktakv kaciran
İşte fikir benden siz uygun yerlerde kullanınBak iyi fikir içinde birçok ima bulunnaktakv kaciran
Düşünsene dikilmisler sana bakiyürleeer ay karnıma ağrı girdiİşye fikir benden siz uygun yerlerde kulkanın
Bu tabak önüme gelse gülmekten yiyemem ayıp olur
Rüyalarımıza girerDüşünsene dikilmisler sana bakiyürleeer ay karnıma ağrı girdi
Evet abla iyiyim cok sukur. Sagol tesekkur ederim burdaki ablalarib en çıtırı
Çok basit bir öneri olacak ama Kosla tül normal deterjan + kosla tül kullanıyorum benSelam komik kizlar :)) bise sorcam beyaz tülleri bembeyaz olmasi icin neyle yikiyosunuz yikadim ama guzel beyazlamadilar normal omomatik kiydum beyazlar icin bide icine seker koydum internette yaziyodu guya cok beyazlatiyomus
Asinda oyle bisey oldugunu biliyorumda hic denemedim gercekten guzel yapiyosa bidahakine ondan alayim :)Çok basit bir öneri olacak ama Kosla tül normal deterjan + kosla tül kullanıyorum ben