- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Yaaaa supeeeeerrrrrr oh çok şükür ablamTestim negatif çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa supeeeeerrrrrr oh çok şükür ablamTestim negatif çıktı
Sağol canımYaaaa supeeeeerrrrrr oh çok şükür ablam
3 sınav var ÖABT egitim gk gy ondan canim Alan eğitimi veren düzgün hoca yokki dershanelerde,bir uzaktan egitim veren var ona bakalim kısmetse bir arayacağım yarın.gk gy için dershaneye gerek yok diye düşünüyorum atanirsam inşallah enişteye selam gönderirimDaha 1 sene var zorun ne evde olmaz diyor eşim dersane şart mış
İns Allah atanirsin eşim kendi için demişti kız sınav günü senle ilgisi yok3 sınav var ÖABT egitim gk gy ondan canim Alan eğitimi veren düzgün hoca yokki dershanelerde,bir uzaktan egitim veren var ona bakalim kısmetse bir arayacağım yarın.gk gy için dershaneye gerek yok diye düşünüyorum atanirsam inşallah enişteye selam gönderirim
He yanlış anlamışım canım,girdimi sinava nasıl geçmiş iyi diyeni duymadım dahaİns Allah atanirsin eşim kendi için demişti kız sınav günü senle ilgisi yok
Hiç çalışmadan girdi sırf girmek için seneye bir daha ins Allah bu sene yüksek lisansa basliycak seneye çalışmış olarak girerHe yanlış anlamışım canım,girdimi sinava nasıl geçmiş iyi diyeni duymadım daha
Ben onu ikinci senede bıraktım yaşadığım şehirde değildi işyerinden izin al git gel git gel zor oluyordu yeter okuduğum dedim evlendimHiç çalışmadan girdi sırf girmek için seneye bir daha ins Allah bu sene yüksek lisansa basliycak seneye çalışmış olarak girer
Pişman mısınBen onu ikinci senede bıraktım yaşadığım şehirde değildi işyerinden izin al git gel git gel zor oluyordu yeter okuduğum dedim evlendim
Kocasını ağzından düşürmüyor hiç pişman bir hali varmıPişman mısın
Değilim keşke ona harcadigim bir seneyi kpss ye harcasaydim .daha önce de kpss ye girdim iki kere onlarda da calimamistim biri mezun olduğum zaman birinde de yüksek lisans yapıyordum ve çalışıyordum benim için maddi manevi zarar olduPişman mısın
Oda doğruKocasını ağzından düşürmüyor hiç pişman bir hali varmı
Evliliği sormuyor y.lisansi bıraktığıma pismanmiyim ben öyle anladım aydınlat bizi NevresteKocasını ağzından düşürmüyor hiç pişman bir hali varmı
Hayırlısı canım seneye olur inşaallahDeğilim keşke ona harcadigim bir seneyi kpss ye harcasaydim .daha önce de kpss ye girdim iki kere onlarda da calimamistim biri mezun olduğum zaman birinde de yüksek lisans yapıyordum ve çalışıyordum benim için maddi manevi zarar oldu
İnşallahmasterchef çok oyalıyor beniHayırlısı canım seneye olur inşaallah
Lisansı bırakıp evlenmişsin.Evlenmeyi tercih etmişsin gibi oldu.Ben okulu sordum .ama Gülümse'nin cevabı ile benzer bir durumEşinden memnun olmasan okulu bıraktığına pişman olurdun.Evliliği sormuyor y.lisansi bıraktığıma pismanmiyim ben öyle anladım aydınlat bizi Nevreste
Çok takılma canım kazanırsan hayatın değişecekİnşallahmasterchef çok oyalıyor beni
Çok şükürLisansı bırakıp evlenmişsin.Evlenmeyi tercih etmişsin gibi oldu.Ben okulu sordum .ama Gülümse'nin cevabı ile benzer bir durumEşinden memnun olmasan okulu bıraktığına pişman olurdun.
Ben kaçarbebisim uyanirsa gelirimÇok takılma canım kazanırsan hayatın değişecek