- 8 Nisan 2017
- 56.976
- 300.165
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu minik düşünüyormusun hala
Sere serpe kahvaltı ettim pattis kozarttim peynir kozarttim organik domates doğradım çayımı da içtim hiç aklıma gelmedi tarif kapmakNe oldu minik düşünüyormusun hala![]()
Oh oh Afiyet olsun canım benim çok iyi yapmışsınSere serpe kahvaltı ettim pattis kozarttim peynir kozarttim organik domates doğradım çayımı da içtim hiç aklıma gelmedi tarif kapmak![]()
Oh oh Afiyet olsun canım benim çok iyi yapmışsın![]()
Hariha fikirNevo Medine dilencisi gibi geldim özel msja
Allah rızası için ne kaldıysa yaz karisisna minik aldı diye kalmadiysa ekmek üzerine sürer koyarım olmadı salataligi oyar doldururum ne yapayım![]()
Ne varsa eskilerde varben kendimi unutmuştum seni nasıl hatırlayacam sen bana güvenme zaten
![]()
Zati o ve peri beni çağırdı yoğsam senin gibi kahvaltı keyfisi yapıyordum kocişimle
Benim de kocis evde bende kacis rampası wc deyimZati o ve peri beni çağırdı yoğsam senin gibi kahvaltı keyfisi yapıyordum kocişimle![]()
Sebastiyan mı1.olabileceğim bir tarif aldım, kesin bende![]()
Yaşasın1.olabileceğim bir tarif aldım, kesin bende![]()
Nana uapmazsa onu bana veriri dimi nanacimSebastiyan mı![]()
sen nickini ona ver minik memiklerimYaşasınartık memiktolar da değmeyecek tezgaha hem
![]()
Nana kızmazsa güleceğimsen nickini ona ver minik memiklerim![]()