- 8 Nisan 2017
- 56.951
- 299.507
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu minik düşünüyormusun hala
Sere serpe kahvaltı ettim pattis kozarttim peynir kozarttim organik domates doğradım çayımı da içtim hiç aklıma gelmedi tarif kapmakNe oldu minik düşünüyormusun hala
Oh oh Afiyet olsun canım benim çok iyi yapmışsınSere serpe kahvaltı ettim pattis kozarttim peynir kozarttim organik domates doğradım çayımı da içtim hiç aklıma gelmedi tarif kapmak
Oh oh Afiyet olsun canım benim çok iyi yapmışsın
ben kendimi unutmuştum seni nasıl hatırlayacam sen bana güvenme zaten
Hariha fikirNevo Medine dilencisi gibi geldim özel msja
Allah rızası için ne kaldıysa yaz karisisna minik aldı diye kalmadiysa ekmek üzerine sürer koyarım olmadı salataligi oyar doldururum ne yapayım
Ne varsa eskilerde var bak Bal0ncuk da unutmamışben kendimi unutmuştum seni nasıl hatırlayacam sen bana güvenme zaten
Zati o ve peri beni çağırdı yoğsam senin gibi kahvaltı keyfisi yapıyordum kocişimleNe varsa eskilerde var bak Bal0ncuk da unutmamış
Benim de kocis evde bende kacis rampası wc deyimZati o ve peri beni çağırdı yoğsam senin gibi kahvaltı keyfisi yapıyordum kocişimle
Sebastiyan mı1.olabileceğim bir tarif aldım, kesin bende
Yaşasın artık memiktolar da değmeyecek tezgaha hem1.olabileceğim bir tarif aldım, kesin bende
Nana uapmazsa onu bana veriri dimi nanacimSebastiyan mı
sen nickini ona ver minik memiklerimYaşasın artık memiktolar da değmeyecek tezgaha hem
Nana kızmazsa güleceğimsen nickini ona ver minik memiklerim