- 24 Eylül 2018
- 98.342
- 294.724
- 698
Ama kuzum,çok zayıf olmaz misin o zaman ?O senin muhtesemliginden
55 olucam taktım kafaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama kuzum,çok zayıf olmaz misin o zaman ?O senin muhtesemliginden
55 olucam taktım kafaya
Yok ,yok daha iyi olurAma kuzum,çok zayıf olmaz misin o zaman ?
Hadi bakalım,başarılarYok ,yok daha iyi olur ☺
Ya fasulyeden sayılırsaSen yaparsan olur
SaydırmayızYa fasulyeden sayılırsa
Sen çok ponçik tenks beby ama şu tarifi yollayalım bakalım nasipse yaparızSaydırmayız
Welcome şeker kız hadi görüşürüz yine ,kuzen bende,kaçayımSen çok ponçik tenks beby ama şu tarifi yollayalım bakalım nasipse yaparız
İşte kolaylık oluyor birde çırpıcı ile karisitirirsan pisiriken toz halinden farkı kalmiyor tembellikte nirvanaYa daha önce duymuştum ama cesaret edemedim sen yazınca gaza geldim.
Bir kısmı yani 5 biri diyeyim toz olmadı ama köftelik bulgur gibi oldu.Bugün pişirdim sorun yok
Teşekkür ederim
Kuzenim yazmış da diyebilirsin sen şimdiWelcome şeker kız hadi görüşürüz yine ,kuzen bende,kaçayım
Buyrun benim
Yine kuzene gidicem demek istemiş sen ne sandınKuzenim yazmış da diyebilirsin sen şimdi
Yaksamlar canim
Yok canım 5 dk suda ıslattım,karıştırıp pişirdim hiç farkı olmadı:)İşte kolaylık oluyor birde çırpıcı ile karisitirirsan pisiriken toz halinden farkı kalmiyor tembellikte nirvana
Ben bekletmeden yapıyorum o kadar vaktım yokYok canım 5 dk suda ıslattım,karıştırıp pişirdim hiç farkı olmadı:)
İşte bu 1 kavanoz falan gerisi toz halindeBen bekletmeden yapıyorum o kadar vaktım yok
Benimde az o zaman olmuş bitmiş sıkıntı yokİşte bu 1 kavanoz falan gerisi toz halinde
Kuzenim bende demek istemistimYine kuzene gidicem demek istemiş sen ne sandın
Aynen canım,ben de bu gece bakabildim anca :)Yaksamlar canim
Tarifler birikmis, cikamadim iclerinden
Bende opsssKuzenim bende demek istemistim