- 24 Eylül 2018
- 98.342
- 294.724
- 698
Allah iyilik versin ❤Allah iyilik versin bende iyiyim
Biliyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyilik versin ❤Allah iyilik versin bende iyiyim
Biliyorum canım
Sana da hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar canım
Nasılsın canım nasıl gidiyorSana da hayırlı akşamlar canım
İyiyim canım,kuzenimle oturuyoruz, sen nasılsın?Nasılsın canım nasıl gidiyor
Olsun akşam yaparsın sende bende ilk defa katılcam yalnız kalmayımCanım tatli istiyodum ama olmadi cok yoruluyorum biliyosun
Oh iyi bakalım bende iyiyim canısı tarifimi yaptım yarın açıcam konumuİyiyim canım,kuzenimle oturuyoruz, sen nasılsın?
Yürüyüsten geldim
Oo süper, heyecanla bekliyorum canımOh iyi bakalım bende iyiyim canısı tarifimi yaptım yarın açıcam konumu
Süpersin ahretligimYürüyüsten geldim
Allah kolaylik versin canim sanadaOlsun akşam yaparsın sende bende ilk defa katılcam yalnız kalmayım
Öyleyim dimi ,öylesin de öv beniSüpersin ahretligim
Vala bende heycanlıyım hafta hafta gidicek ya sanki hiç zaman yokmuş gibi ama yaptım bileOo süper, heyecanla bekliyorum canım
Sen yap,bulunsunVala bende heycanlıyım hafta hafta gidicek ya sanki hiç zaman yokmuş gibi ama yaptım bile
Öylesin tabiiiii kelimeler kifayetsizÖyleyim dimi ,öylesin de öv beni
Mersi ablam sağolAllah kolaylik versin canim sanada
Aslında beklemesi lazım ya o yüzden bugün açamadım yapan hemen diğerine geçse olmazmıSen yap,bulunsun
Ahretligim ya .Kararlıyım her akşam cikicam inşallah böyle yürüyüşe bakalımÖylesin tabiiiii kelimeler kifayetsiz
Ben ciddiyim ama Çok iyi olur ahretligim destekcinimAhretligim ya .Kararlıyım her akşam cikicam inşallah böyle yürüyüşe bakalım
Sen yaparsan olurAslında beklemesi lazım ya o yüzden bugün açamadım yapan hemen diğerine geçse olmazmı
O senin muhtesemligindenBen ciddiyim ama Çok iyi olur ahretligim destekcinim