- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
sağol canımO bende de oluyor. İçimde sanki taş oturur gibi. Rabbim içine ferahlık versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canımO bende de oluyor. İçimde sanki taş oturur gibi. Rabbim içine ferahlık versin
Gün içinde toparlarsın sen daha gazoz verip hepimizi bayiltacaksinBu sabah böyle uyandım işte jennxm
Amin sağolasın cınımAllah ferahlık versin inşallah:/
Bize vereceği gazozu yanlışlıkla kendisi içmiş olabilir miGün içinde toparlarsın sen daha gazoz verip hepimizi bayiltacaksin
Sen de sağol cinimAmin sağolasın cınım
Gazoz içmiyor artık kimse anladılar ilaçlı olduğunuGün içinde toparlarsın sen daha gazoz verip hepimizi bayiltacaksin
Bence mümkünBize vereceği gazozu yanlışlıkla kendisi içmiş olabilir mi
Mutluluk hormonu salgılardım içmiş olsaydımBize vereceği gazozu yanlışlıkla kendisi içmiş olabilir mi
Gönüllü içici bulacaksınGazoz içmiyor artık kimse anladılar ilaçlı olduğunu
Ne tür bir mutlulukMutluluk hormonu salgılardım içmiş olsaydım
Bencede gerekeşz tüketim yapmayacagım artık..gönüllülere verecegim gazozuGönüllü içici bulacaksın
Ters tepti belli kiMutluluk hormonu salgılardım içmiş olsaydım
Gönüllü içici bulacaksın
Üstüne düşmezsen daha çok isterler,kaçan kovalanır hikayesiBencede gerekeşz tüketim yapmayacagım artık..gönüllülere verecegim gazozu
Mutluluğun çeşidi mi var jennam anladın senNe tür bir mutluluk
Ters tepti belli ki
Bak ters tepmiş yan etkş yapmış olabilirTers tepti belli ki
E biz de zamanında genç olduk,bilirizMutluluğun çeşidi mi var jennam anladın sen
Kesınlıkle herkese verilmeyecek bir gazoz bu çünküÜstüne düşmezsen daha çok isterler,kaçan kovalanır hikayesi
O sana gelmez ,beyi varNevreste yi getirin banaaaaaaa