- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Ben hala böyle yanlız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hala böyle yanlız
Tek rakibi Türk hava yolları resmen bende yapayım o zamanKandırıyor olamaz daha öncesi de aynı gün yapmisligi var yeter ki malzeme olsun
Labne kızıştıTek rakibi Türk hava yolları resmen bende yapayım o zaman
Evet yapmış müthiş bir pasta olmuş
Pastalar yarisacaksa bende pasta istiyorum banane banane (mizikci smile )Evet yapmış müthiş bir pasta olmuş
Var artıkYok artık
Muhteşem bir fasulye tarifiPastalar yarisacaksa bende pasta istiyorum banane banane (mizikci smile )
Hiz benden sorulurBu ne hız beybisi
Aaa buluruz canım oneriyim istersen birtaneCanım canfebim beni hiç unutmaz çok teşekkür ederim canım ❤
Tarifimi kıl payı biri almış ,çok üzüldüm ama kısmet bakalım 4 hafta sürecek nasıl olsa, bu hafta başka tarif bulamazsam diğerlerine katılırım
bazenKazanıyor musun sen hep
Kahvaltı sofrasının linkini ekle
Süre bir hafta zatenVallha sevkim kırıldı Canfeb bari bir kaç gün alisaydik tooige
Alış kizim alış
E yavrucum akşam sana düello dedim kum saati koydum ne bekliyordunBen hala böyle yanlız
Önce tarifi gör sonra mahçup olma daha ne yapsınVallha sevkim kırıldı Canfeb bari bir kaç gün alisaydik tooige
Oda doğru yaSüre bir hafta zaten
kafana silah mı dayadılar hemşo sen de alaydınPastalar yarisacaksa bende pasta istiyorum banane banane (mizikci smile )
Ne aldın bilmiyorum ama geliyorum bekle bu sefer olucakE yavrucum akşam sana düello dedim kum saati koydum ne bekliyordun