HayırlısıÇok teşekkür ediyorum:) düşünüyorum ikinci sefere ama henüz karar vermedim. Ama bu sefer birinciliği almayı düşünüyorum kısmetse
2.yarışma için özel mesajınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HayırlısıÇok teşekkür ediyorum:) düşünüyorum ikinci sefere ama henüz karar vermedim. Ama bu sefer birinciliği almayı düşünüyorum kısmetse
KaramelDelisi oylamayı takip e
Çok teşekkür ederim
Bu ikinci yarışmaya katılışımkeske pınar labne konsept pastaya oy verseydim ya, en yakın rakibi
Ara ara bakıyorum canım.KaramelDelisi oylamayı takip ediyor musun?
aşkolsun tuzlu seçeneklerimiz de vardıEvet yine tek oy verdim çünkü oy verecek bir sey bulamadım acıkcası :/
aaa mümkün değil,hemen kulağını çektim taratorun,sen önden buyurElalis kabak taratorla degil sutlacla yarisiyorsun bilmem farkında mısın
Ne demek seve seve
Tabiki yaparım kuzummm benim ❤❤ yeterki iste
Yok efendim kimin hakkı işe o önden buyursunaaa mümkün değil,hemen kulağını çektim taratorun,sen önden buyur
Ben 4.1. ve 2.den sonra bakıyorum 3.lük 3 kişi arasında 62 şer oyla
Bende 1.2. ye bakmıyorum 3.yü takip ediyorum1. ve 2.den sonra bakıyorum 3.lük 3 kişi arasında 62 şer oyla
4. Kimki zatenBende 1.2. ye bakmıyorum 3.yü takip ediyorum
Onlar eşit giderse 4.sün4. Kimki zaten
Evet 5. OldumOnlar eşit giderse 4.sün
Çok yaratıcıHesaplamalarıma göre 70 tane hesap açıp kendime oy verirsem 1.liği garantiliyorum
Aa ben bunu daha önce niye düşünemedimHesaplamalarıma göre 70 tane hesap açıp kendime oy verirsem 1.liği garantiliyorum