- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdiden küselim o zamanBunda da oy vererek pro olamazsam herkese küsecem.![]()
Ya chesecakeben en cok kadayıflı muhallebiyi begendim ya, diğerleri cok tatlı süslü renkli sekerli duruyoren sade ve hos duranı kadayıflı muhallebi olmus bence
![]()
İşte bu üzdüŞimdiden küselim o zaman![]()
Sen niye yarışmalara katılmıyorsunİşte bu üzdü![]()
Sunum korkusu.Sen niye yarışmalara katılmıyorsun![]()
valla benim cheesecake i siz gördünüz, o yüzden artık sessiz kalma hakkımı kullanıyorumYa chesecake![]()
Tatlıların tatlı olması gerekmez miben en cok kadayıflı muhallebiyi begendim ya, diğerleri cok tatlı süslü renkli sekerli duruyoren sade ve hos duranı kadayıflı muhallebi olmus bence
![]()
Sizin chesecake de güzeldi:)Yarışmada görürüz inşaallah:)valla benim cheesecake i siz gördünüz, o yüzden artık sessiz kalma hakkımı kullanıyorum![]()
evet ama baktıkca glikozdan icim yanıyor, tatlı olsun da bu kadar renkli sekerli bonibonlu fıstıklı süslü olmasına gerek yokTatlıların tatlı olması gerekmez mi![]()
tuzlular gecsin bu hafta, diğer hafta geliyorum ben deSizin chesecake de güzeldi:)Yarışmada görürüz inşaallah:)
Chesecake 1. olursa bir daha vermemtuzlular gecsin bu hafta, diğer hafta geliyorum ben de![]()
evet ama baktıkca glikozdan icim yanıyor, tatlı olsun da bu kadar renkli sekerli bonibonlu fıstıklı süslü olmasına gerek yok![]()
offff evet o da vardı onu unuttumChesecake 1. olursa bir daha vermemBaşka seçeneklerde bakalım
![]()
Benzer bir şeyler bulunur:)offff evet o da vardı onu unuttum![]()