- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.698
- 248
Hem taşındım cmm hemde yeni alındı ev sahibi almış kurulumu yapılmadı daha yoksa bilirsin kacırmamHayırdır yeni mi aldın yoksa taşındın mı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem taşındım cmm hemde yeni alındı ev sahibi almış kurulumu yapılmadı daha yoksa bilirsin kacırmamHayırdır yeni mi aldın yoksa taşındın mı:)
Bende iyiyim güzellik İzmire taşındım bu aradaİyiyim canım sen nasılsın
Hayırlı olsun canım:)Hem taşındım cmm hemde yeni alındı ev sahibi almış kurulumu yapılmadı daha yoksa bilirsin kacırmam ☺
Var mıdır öyle birsey ya hele bana deyin bende katılam maksat eğlenmekFırın olmayan bir tarif seç sende canım
İnşallah canım benim fırınsız bir tarif var mıdır bende katılayımHayırlı olsun canım:)
O işler zor oluyor geçen ay bende öyle sıkıntı yaşadım:)Ocak,fırın olmayınca işler zor:)
Çabucak takılır inşaallah
Öyle mi hayırlı olsun,yeni bir başlangıç her şey güzel olur inşaallahBende iyiyim güzellik İzmire taşındım bu arada
Fırınsız var ama ocak var mı?İnşallah canım benim fırınsız bir tarif var mıdır bende katılayım
Piknik tüpü varFırınsız var ama ocak var mı?
Cok teşekkür ederim amin hepimiz için inşalalhÖyle mi hayırlı olsun,yeni bir başlangıç her şey güzel olur inşaallah
Benimde doğalgaz geç bağlantı 2 hafta öyle sıkıntı yaşadım anlıyorum seniPiknik tüpü var
Geliyorum özele Maalesef bir hafta daha halim bu bacımBenimde doğalgaz geç bağlantı 2 hafta öyle sıkıntı yaşadım anlıyorum seni
İman tahtasina yaslama foto çekerken
Seboyu veren kim
Hadi canım o kadar yaniKesin 1.sin
Evet en az 20 olmalı henüz olmadı
18 olduOlur mu öyle şey, misal burdan karşı evi cekiyorum fotonun yarısı memişler
Öyle, kadınları böyle hipnoz edeceğim gelin memişler diye
Dur bakayım birilerini kandırırız yine
Sebo yapılmıyormuşKapmışlar mi seboyu
Aldım tarifimi seni yenecem askoFırın olmayan bir tarif seç sende canım
Hayırlı olsun gizom hafi bakalım yenilen pehlivan güreşe doymazmış oda benimAldım tarifimi seni yenecem asko
Bide benHayırlı olsun gizom hafi bakalım yenilen pehlivan güreşe doymazmış oda benim
Amağnn onlar ne anlar kk de yarışmayı devam olana kadarBide ben
Eşim dalga geçiyor. Bırak bu işleri diye
KısmetAmağnn onlar ne anlar kk de yarışmayı devam olana kadar
Tarifimi alan hirkiza sesleniyorum çıkma karşıma