- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acitasyon yapma
Oylama dün başladı 1. Yarışmanın dün de ikinci yarışma için tarif alımı basladiNe oldu ne pitti 2. Yarışma başladımı
Ne oldu ne pitti 2. Yarışma başladımı
Hemen gidiyorumOylama dün başladı 1. Yarışmanın dün de ikinci yarışma için tarif alımı basladi
GeyiktendirYine +18 de miydin neden gittin Evva
Yok ya bu sefer bende anlamadım bi baktım mapustayımYine +18 de miydin neden gittin Evva
Alevlere izin verselerdi
Bir geldim,yoksunYok ya bu sefer bende anlamadım bi baktım mapustayım
Yok ya bildirim de gitse aynı oluyor genelde umudum yok ama diğer yarışmalara katılmaya devam yani bir gün kazanacağım inanıyorum ben de senin tatlına verdim oyumuDaha bildirim gitmedi ki öğretmenim herşey değişir .
Hem ben çok beğendim pembis pembis,hatta ona oy verdim
Çok teşekkür ederimBen çok beğendim ellerine sağlık
Vazgeçmek yok,gayet iyi işler yapıyorsunYok ya bildirim de gitse aynı oluyor genelde umudum yok ama diğer yarışmalara katılmaya devam yani bir gün kazanacağım inanıyorum ben de senin tatlına verdim oyumu
Ben beklediğim zamanda pert çıktım hiç beklemedigom zamanda geldi birinclik inşallah olacak bak görYok ya bildirim de gitse aynı oluyor genelde umudum yok ama diğer yarışmalara katılmaya devam yani bir gün kazanacağım inanıyorum ben de senin tatlına verdim oyumu
malagayı aramızdan çeker misiniz liffen,yarışıyoruz bizAcitasyon yapma
Işte bunu duymak yetiyor canımsın çok teşekkür ederimVazgeçmek yok,gayet iyi işler yapıyorsun
Alevlere izin verselerdi
Ayy ben de beklemiyim o zaman dur bi de öyle deneyelim belki olur o zamanBen beklediğim zamanda pert çıktım hiç beklemedigom zamanda geldi birinclik inşallah olacak bak gör