Ayy ınş kuzucum, sinirim bozuluyo vallaBen de çift sayıları ya da en kötü ihtimalle 5le biten sayıları seviyorum, ben de tek sayı oldum, geceye kadar çift sayı oluruz inş ikimiz de
Dağ dağa küsmüş dağın haberi yokNasıl atsam kiii
Dokuz kişi burayı okuyo biri verse bariDağ dağa küsmüş dağın haberi yok
Teşekkür ederim canım
Son hafta tarif almama rağmen fırsat bulamadım, ki iyi ki bulamamışımTeşekkür ederim canım❤ sen yoğunluktan pek katılamadın sanirim
Seni de tebrik ederim. Arkamdaydın geçmişsin beni Sunumun çok güzeldi. Keşke Rus salatası arka planda veya yanlardan başka kapta falan da olsaydı, cimrilik yapmışsın@-cantanem- izin verirsen ikinci oldum diye sevinicem
Nasıl fark yok, en yakın rakibine aranda 20 oy varO kadar da fark yok canım yaa, herkes iyiydi bu kategoride
6 gibi eve girdim. Hemen duj, ardından yemek falan ancak oturabildim. Ama yarım oturuyorum, çamaşırlar yıkansın, onları asma işim varElticim sen nerelerdesin
Mütevazi kadınSeni de tebrik ederim. Arkamdaydın geçmişsin beni Sunumun çok güzeldi. Keşke Rus salatası arka planda veya yanlardan başka kapta falan da olsaydı, cimrilik yapmışsın
Nasıl fark yok, en yakın rakibine aranda 20 oy var
Şakşuka kaldı mı deynomSeni de tebrik ederim. Arkamdaydın geçmişsin beni Sunumun çok güzeldi. Keşke Rus salatası arka planda veya yanlardan başka kapta falan da olsaydı, cimrilik yapmışsın
Allah bol kazanç versin6 gibi eve girdim. Hemen duj, ardından yemek falan ancak oturabildim. Ama yarım oturuyorum, çamaşırlar yıkansın, onları asma işim var
Nickini gören cennetlik yasminim6 gibi eve girdim. Hemen duj, ardından yemek falan ancak oturabildim. Ama yarım oturuyorum, çamaşırlar yıkansın, onları asma işim var
Oylarına baksaydın, görürdün deynomNickini gören cennetlik yasminim
Kaç günlük şakşukayı ne yapacaksın, ben sana taze taze yapayımŞakşuka kaldı mı deynom
Ama 80 60 50 40 aralığında herkes ,öyle uçup giden bir fark yok yaniSeni de tebrik ederim. Arkamdaydın geçmişsin beni Sunumun çok güzeldi. Keşke Rus salatası arka planda veya yanlardan başka kapta falan da olsaydı, cimrilik yapmışsın
Teşekkur ederimSeni de tebrik ederim. Arkamdaydın geçmişsin beni Sunumun çok güzeldi. Keşke Rus salatası arka planda veya yanlardan başka kapta falan da olsaydı, cimrilik yapmışsın