- 8 Haziran 2013
- 56.109
- 148.999
Hiç güzel bişey değilÇok teşekkür ederim canım ❤ fasulyeler kervanına ben de katıldım nihayet
Rica ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç güzel bişey değilÇok teşekkür ederim canım ❤ fasulyeler kervanına ben de katıldım nihayet
Aynen öyleOh iyi çok şükür, ben fasulyeyken yarışsın cantanem, çok tehlikeli bir rakip
Aynen değilHiç güzel bişey değil
Rica ederim canım
Çooook teşekkür ederim canım ,ben de senin tariflerini ve sunumlarını çok beğeniyorumpearlshine tebrik ederim bende oyumu senin tarifinden yana kullanmıştım çok sevindim, tekrar eline sağlık canım
Ben biraz tadını çıkarayım ya ,havalı bir şey benceHiç güzel bişey değil
Rica ederim canım
Tam zamanında fasulye olmuşumBenimde Mayıs ayında bitiyor
Sen fasulye gezinirken belki biz yine oluruzTam zamanında fasulye olmuşum
Canımcim çok tebrik ederim, çok güzeldi başarıların daim olsun inşÇok teşekkür ederim canım ❤
Olur bence deSen fasulye gezinirken belki biz yine oluruz
Çok teşekkür ederim kiraz çiçeğim ❤Canımcim çok tebrik ederim, çok güzeldi başarıların daim olsun inş
Nevoş ya bana bi kişi daha oy versin bananeSen fasulye gezinirken belki biz yine oluruz
Tabiki canımBen biraz tadını çıkarayım ya ,havalı bir şey bence
Bizim fasulyelik Mayıs ayında bitiyorCanımcim çok tebrik ederim, çok güzeldi başarıların daim olsun inş
5 saat var elbet verirlerNevoş ya bana bi kişi daha oy versin banane
Ben de çift sayıları ya da en kötü ihtimalle 5le biten sayıları seviyorum, ben de tek sayı oldum, geceye kadar çift sayı oluruz inş ikimiz deNevoş ya bana bi kişi daha oy versin banane
Aaa benimde miiiii iyi de yawBizim fasulyelik Mayıs ayında bitiyor
Küserim versinler nevoş5 saat var elbet verirler
Biz seninle beraber oldukAaa benimde miiiii iyi de yaw
Trip at kk yaKüserim versinler nevoş