- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
Çok şükür iyiyim ❤İyiyim çpk şükür abla sen nasılsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür iyiyim ❤İyiyim çpk şükür abla sen nasılsın![]()
Çok geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım. 4 gündür bende de var öksürük, özellikle sabahları, 1 ay devam etmez inşallah senin gibi![]()
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım. 4 gündür bende de var öksürük, özellikle sabahları, 1 ay devam etmez inşallah senin gibi![]()
Sonsan ikinci olmak için bir oy da kendime kullaniyim dedim ama tutmadı
Oldu işteSonsan ikinci olmak için bir oy da kendime kullaniyim dedim ama tutmadı![]()
Simdi gördüm 3 kişiyi geçmişim görüyor musun yine liderlik bendeOldu işte![]()
Yazıklaaaağr olsun
Bir ara 800-900’dü sanki.Sakin henüz bildirim gitmedi350-400 kişi daha oy verecek
![]()
Haftalık olunca ancak canım, bıktılar bizdenBir ara 800-900’dü sanki.![]()
Bence bu kadar yeter ablaHaftalık olunca ancak canım, bıktılar bizden2 bildirim giderse o kadar oluyor
![]()
Bir sonraki yarışma ne zamanHaftalık olunca ancak canım, bıktılar bizden2 bildirim giderse o kadar oluyor
![]()
Bunlar eş,dost,akraba oyları asıl oyları görmemiz lazımBence bu kadar yeter ablakazanan belli dağılalım
Yarın olabilirBir sonraki yarışma ne zaman![]()
Tamam işte yeter ablacım ywter bıktırmayalım insanlarıBunlar eş,dost,akraba oyları asıl oyları görmemiz lazım![]()
Oda doğruTamam işte yeter ablacım ywter bıktırmayalım insanlarıbi daha oy istemeye yüzümüz olsun
Gördüm ablacımOda doğruBen oyumu sana verdim,sıkıntı yok
![]()
Rica ederimGördüm ablacımçok teşekkür ederim