- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.677
- 43
Sabah olmaz akşam 7 veya 8 olabilirTamam canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah olmaz akşam 7 veya 8 olabilirTamam canım
Merhabalar canım
Yok valla kuzu geçmek bilmiyor dönüp dolaşıp tekrarlıyor birde.Ağzını hayra aç
Göğüs hastalıklarına gidince doktor tekrar ister. Gelince hemen gitmiyor bu hastalık. Bizim oğlan eylülden bu yana anca topladı
Taze gelin nasılsınMerhabalar canım
Merhaba canım,nasılsın?Merhabalar canım
Geçmiş olsun canımYok valla kuzu geçmek bilmiyor dönüp dolaşıp tekrarlıyor birde.
Sağol ablam kusura bakma tam yazcam telefon çaldı konuşmaya daldım.Blue_Peri .Geçmiş olsun neyin var
Sağol balimmmGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun ❤Sağol ablam kusura bakma tam yazcam telefon çaldı konuşmaya daldım.
Abla 1 aydır öksürük vardı test falan yaptırdım bişey çıkmadı ,artık öksürükten zorlaya zorlaya kaburgalarım acımaya başladı nefes alırken hareket ederken yatarken sağ tarafıma yatamıyorum.
Acile gittim 2 kez , ayın 3 unde goguscude randevum var birde ona goruncem.
Sağol ablacımGeçmiş olsun ❤
Geçmiş olsun canım. 4 gündür bende de var öksürük, özellikle sabahları, 1 ay devam etmez inşallah senin gibiSağol ablam kusura bakma tam yazcam telefon çaldı konuşmaya daldım.
Abla 1 aydır öksürük vardı test falan yaptırdım bişey çıkmadı ,artık öksürükten zorlaya zorlaya kaburgalarım acımaya başladı nefes alırken hareket ederken yatarken sağ tarafıma yatamıyorum.
Acile gittim 2 kez , ayın 3 unde goguscude randevum var birde ona goruncem.
Sagol deynomİnşallah kuzu geçmiş olsun sanada valla zorya sende git bı görün vaktiyle .Geçmiş olsun canım. 4 gündür bende de var öksürük, özellikle sabahları, 1 ay devam etmez inşallah senin gibi
Tişikkirlir bibiğim.Margaret Hale sunumun harikaydı...
Sağol balimmm
İyiyim kuzum ya temizlik falan uğraşıyorum sen nasılsınMerhaba canım,nasılsın?
İyiyim çpk şükür abla sen nasılsınTaze gelin nasılsın