Rica ederim canım
hangi konuydu o hiç fark etmedim gidip bi bakayımRica ederim canımAslında geçen ayda senin görseli kullandım sen görmedin
Et yemekleriydihangi konuydu o hiç fark etmedim gidip bi bakayım
yaa tüh hangi tarifimdi?Et yemekleriydi3 hafta kaldı oylama bitince kaldırıyorum canım
canım çekti gece geceİskender canım
Aaa burda da bi topigimiz vardı ama oylama heyecanlıArtık buradan devam edebiliriz
Çok güzel yapmıştıncanım çekti gece gece
HaklısınAaa burda da bi topigimiz vardı ama oylama heyecanlı
Periş nerdesin sen kazandın kazandınCarktan 1 GB geldi bir günlük hemen attım kendimi buraya bakmadım bildirimlere ne daha oy kullanmadım ,benim konuma yazanlara cevap yazcam daha ya varmı böyle bişey ya tam zamanı buldu bitecek biton bildirim dolmuş nerden baslicam bennn insaaf
Ay kuzuu daha var oylamanin bitmesine ama inan bukadar yaklastimya bu bile mutlu etti umut verdi daha çokPeriş nerdesin sen kazandın kazandın
Artık senin üstüne çıkamaz periskom seninki daha artacakAy kuzuu daha var oylamanin bitmesine ama inan bukadar yaklastimya bu bile mutlu etti umut verdi daha çokbunun kattığı şey bile iyi hissettirdi daha çok şevk verdi
2.fasulye 3.ile aranda 46 oy varAy kuzuu daha var oylamanin bitmesine ama inan bukadar yaklastimya bu bile mutlu etti umut verdi daha çokbunun kattığı şey bile iyi hissettirdi daha çok şevk verdi
Heeee bizim kız fasulyeleri unuttu nevoş2.fasulye 3.ile aranda 46 oy var
2.ile bile çok fark var