Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ver abla yanimda bulunsunKeleşi vereyimmi lazım olursa filan tararsın
Gunaydin canimHellloooooooooo günaydıncıklaarr havuçlu tarçınlı cevizli keklerim beniimmm
Döv onları filizkooom sorun çıkmasın artık yaa gıcıklarBen gene merkeze gidiyorum pinar beyaz almaya
Vermezlerse kar maskemi takipta marketi soyucam
Gel zaferde buluşalım senle birlikte tarariz vermezlerseDöv onları filizkooom sorun çıkmasın artık yaa gıcıklar
Biz iyiyiz ballisko sende iyimisin bebelerle bi ekşınlar bi hareketler zalımNabersiniz kizlarr
Hellolarr mellolarrrrr günaydınlarrrrr fridammmmHellloooooooooo günaydıncıklaarr havuçlu tarçınlı cevizli keklerim beniimmm
Mermileri tedarikli kullan çok tarama sakınVer abla yanimda bulunsun
GünaydınlarNabersiniz kizlarr
Tamam abla sen verde ben sana yedek mermi alirimHellolarr mellolarrrrr günaydınlarrrrr fridammmm
Mermileri tedarikli kullan çok tarama sakın
Günaydınlar
Kizz napim proluk icin savaş veriyom bebelrle sabah bi kalktim belim agriyo belimi tuta tuta yuruyom baya hamlamisim zatiii birinci olmayim bas bas bagiracam durumda dogmamis bebelerimin hakki varrr emegi varr diye belkim acırlar bi proluk hedaye ederler hi etmezler miBiz iyiyiz ballisko sende iyimisin bebelerle bi ekşınlar bi hareketler zalım
Çok para onlar ona göre sjsjksjkTamam abla sen verde ben sana yedek mermi alirim
Yardım lazım mıBen gene merkeze gidiyorum pinar beyaz almaya
Vermezlerse kar maskemi takipta marketi soyucam
Evet keles ablam taramalisini vercek birimiz posete koyak birimiz kasiyerleri tutak sosyalde peynirleri alcakYardım lazım mı
Bence sosyali alma, yakalatır biziEvet keles ablam taramalisini vercek birimiz posete koyak birimiz kasiyerleri tutak sosyalde peynirleri alcak
Ponçiklik konusunda mı?Bende bugun sendenim
Aaaa sayimiBence sosyali alma, yakalatır bizi
Ben poncik olamamkiPonçiklik konusunda mı?
Sahi tabiAaaa sayimi
O bisey yapamazSahi tabi
Baksana, peynirini Migros’a hedaye etti
Nasıl yani izinlisin? neyi kaçırdım?Ben poncik olamamki
Sadece izinliyim 3 4 gün