- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Keşke almışken gitseydinYarına olan randevum vardı iptal ettim dün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke almışken gitseydinYarına olan randevum vardı iptal ettim dün.
Amin canım,insallahhepinize bulaşsın canlarım
Acil dışında hastaneler çalışmaz bencebenim 28 nisan da hastahane randevum var am kapanma gelirse çıkabiliyormuyuz hastahaneye acaba
Sağol fülüzüm tahlil için gidecektim vazgrçtim sonrada giderim olmazsa,sağlık ocağı artık bazı tahlilleri yapmıyorartıkGecmis olsun abla kapanmada olsa hastalik olunca mecbursun
İyiyim minnoşum sağol sen nasılsınnasılsın ablacım
Senin sağlık sıkıntın var tutmaman çok normal tutmada zaten sağlık daha önemli şekercim..Tabii canım,takılıyorum zaten,bu sene ben de tutamayacağım sanırım
hadi ya ay keşke daha önce alabilseydim randevuAcil dışında hastaneler çalışmaz bence
Gata bide kalabalık oluyor ,çok acil bii değildi zaten.Keşke almışken gitseydin
rahatsızlığın nedir geçmiş olsun canımBen bizim burda ki Üniversite hastanesinde 50 ameliyat geçirdim, cerrahlar artık tanıyor diye aradan alıyorlar mesela
Benide soksana hemsomBen bizim burda ki Üniversite hastanesinde 50 ameliyat geçirdim, cerrahlar artık tanıyor diye aradan alıyorlar mesela
bende iyiyim çok şükür uykusuzluk var sadece ama olsunSağol fülüzüm tahlil için gidecektim vazgrçtim sonrada giderim olmazsa,sağlık ocağı artık bazı tahlilleri yapmıyorartık
İyiyim minnoşum sağol sen nasılsın
Senin sağlık sıkıntın var tutmaman çok normal tutmada zaten sağlık daha önemli şekercim..
Kime tutacağım desem saçmalama diyor sekercigim,bu sene de böyle olacak herhalde ,aynen sağlık sebebi tamamenSağol fülüzüm tahlil için gidecektim vazgrçtim sonrada giderim olmazsa,sağlık ocağı artık bazı tahlilleri yapmıyorartık
İyiyim minnoşum sağol sen nasılsın
Senin sağlık sıkıntın var tutmaman çok normal tutmada zaten sağlık daha önemli şekercim..
Ne vereyim hemsoma?Benide soksana hemsom
Acillerin dışında çalışmaz herhalde,bide kapanma olurmu oda belli değil ki.benim 28 nisan da hastahane randevum var am kapanma gelirse çıkabiliyormuyuz hastahaneye acaba
Cidden ya kaç ameliyat oldun.Ben bizim burda ki Üniversite hastanesinde 50 ameliyat geçirdim, cerrahlar artık tanıyor diye aradan alıyorlar mesela
Ne vereyim hemsoma?Benide soksana hemsom
Cekapa girsem yeterliNe vereyim hemsoma?
bu gün belli olacak abla kapanma konusuAcillerin dışında çalışmaz herhalde,bide kapanma olurmu oda belli değil ki.
Cidden ya kaç ameliyat oldun.
Hem emojili,hem emojisiz sormus garantici KkCekapa girsem yeterli
Bugun büyük günbu gün belli olacak abla kapanma konusu
Hem emojili,hem emojisiz sormus garantici Kk