• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sahur Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Sızlıyor valla 🦥 zaten 1 hata içinde yemek gündemimiz değişti 1 haftadır beyaz ekmek pirinç makarna falan filan yemedim kocaya kıyamisu bende işkence çekisu 🤪
Kızım git ye manyakmisin tok tutan şeyler yenmezmi🤣 karbonhidrat almayada ihtiyacın var😋

Sızlıyor valla 🦥 zaten 1 hata içinde yemek gündemimiz değişti 1 haftadır beyaz ekmek pirinç makarna falan filan yemedim kocaya kıyamisu bende işkence çekisu 🤪
Tok tutan şeyleri yemen lazım kuzum makarna pilav mutlka ye..

Tok tutan şeyleri yemen lazım kuzum makarna pilav mutlka ye..
Abla canı çekmesin diye uydum biraz eşim çalıştığı için oruç tutmuyor o gelene kadar ben iftarımı açıyorum illaki yapıp yiycem anbla ben dayanamam zaten 😁

Abla canı çekmesin diye uydum biraz eşim çalıştığı için oruç tutmuyor o gelene kadar ben iftarımı açıyorum illaki yapıp yiycem anbla ben dayanamam zaten 😁
Kahvaltıda iyi oluyor yanunda yumurta filan tok tutar oda.

Abla 11 de falan yedim 2.30 da uyudum ama ben tek olduğum içinde biraz kalkmak istemiyorum çünkü yiyemiyorum 🤷‍♀️
Çok erken yemişsin sonra açıkırsın,daha geç yatsan mesela en azından yersin birazda oturursun.
Günaydın aşkısılar. hayırlı ramazanlar. Biz oruç tutmayanları da Allah affetsin 🙄
Günaydınlar ayşocan,niye öyle diyon şimdi ben suç hanem dahada kabarır şimdi Hoppa

Çok erken yemişsin sonra açıkırsın,daha geç yatsan mesela en azından yersin birazda oturursun.

Günaydınlar ayşocan,niye öyle diyon şimdi ben suç hanem dahada kabarır şimdi Hoppa
Bundan sonra öyle yapıcam abla ❤

Back