- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
Gece az yrmişsin belli gurullandanmayada başlamışsınYemem lazım çünkü şuanda karnım gurul gurul
Aynen ablacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece az yrmişsin belli gurullandanmayada başlamışsınYemem lazım çünkü şuanda karnım gurul gurul
Aynen ablacım
Evet abla bide hazırlanmış bekliyorum epilasyona gidicem çok ses etmese bari belki son seansım olur tam kapanma falan diyollaGece az yrmişsin belli gurullandanmayada başlamışsın
Vicdan azabı ablaÇok erken yemişsin sonra açıkırsın,daha geç yatsan mesela en azından yersin birazda oturursun.
Günaydınlar ayşocan,niye öyle diyon şimdi ben suç hanem dahada kabarır şimdi
Bitti bitti 3 ay sonra kontrol var yineHastane işlerin bitti demi senin
Onu düşünüyorsan tutacan o zaman ayşocumVicdan azabı abla
O zamanda süper çıksın sonuçların şekercimBitti bitti 3 ay sonra kontrol var yine
Kahvesini yudumlarken azap çeken poncik AlsemVicdan azabı abla
İnsallah sekerciğimO zamanda süper çıksın sonuçların şekercim
Ne desem şimdiKahvesini yudumlarken azap çeken poncik Alsem
Bence haklısın deNe desem şimdi
Benşmde gitmem lazımda hastaneler ksynıyordur şimdi ayak bileğim ve el bileğim aprıyor geneİnsallah sekerciğim
Mecbur gidiyor insan,tam kapanma da gelirse 1 ayBenşmde gitmem lazımda hastaneler ksynıyordur şimdi ayak bileğim ve el bileğim aprıyor gene
Günaydınalr minnoşşşgünayyyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldim neşem bol bu sabah
Kendi kararı diyimBence haklısın de
Günaydın,neşen daim olsungünayyyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldim neşem bol bu sabah
Yarına olan randevum vardı iptal ettim dün.Mecbur gidiyor insan,tam kapanma da gelirse 1 ay
Gecmis olsun abla kapanmada olsa hastalik olunca mecbursunBenşmde gitmem lazımda hastaneler ksynıyordur şimdi ayak bileğim ve el bileğim aprıyor gene
nasılsın ablacımGünaydınalr minnoşşş
Kendi kararı diyim
Tabii canım,takılıyorum zaten,bu sene ben de tutamayacağım sanırımGünaydınalr minnoşşş
Kendi kararı diyim
hepinize bulaşsın canlarımGünaydın,neşen daim olsun