•evva gibi çıkıyor ilk kopyaladığında. İsmin yanına tıkladığımda hemen “linki kaldır” işareti çıkacak. ona tıklayınca isim •evva oluyor. Sonra •’nın yanında gelip ismin başına @ koyacaksın kuşum. Evva
olacak en son.
Çok uğraştım ilk 3’e versinler diye evvoşum. Ne göz yaşı döktüm yalvardım numara istedim, ben arayıp ikna ederim dedim de zalımın kızı nevo vermedi telefon
•evva gibi çıkıyor ilk kopyaladığında. İsmin yanına tıkladığımda hemen “linki kaldır” işareti çıkacak. ona tıklayınca isim •evva oluyor. Sonra •’nın yanında gelip ismin başına @ koyacaksın kuşum. Evva
olacak en son.
Wuu ,olaylarcaa valla sevindim o börek her şekilde yenir o zaman kaçarı yok tüh tam zamanına denk geldi gördün mü hayırlısı bakalım love ınş en iyisi olur❤
Çok uğraştım ilk 3’e versinler diye evvoşum. Ne göz yaşı döktüm yalvardım numara istedim, ben arayıp ikna ederim dedim de zalımın kızı nevo vermedi telefon
hani kim oy vermiş görüyoruz ya oraya tıkla, açılsın tüm isimler. En alttan boşluğa tıkla, kopyala çıkar, sonra tüm listeyi seç. Benim telefonda öyle oluyor. rica ederim minnoşum