Böyle ölmem üzerime biraz da çikolata sosu at tam olsunBenim magnoliamı görsen kesin bayılırsınkivili, muzlu, çilekli, oreolu, fındıklı, çikolatalı, biscolata stikli... ıııımmmmmm
bu mesajdan sonra Alsem profil>kullanıcıyı banla
Sonra hani oy almıyordu falan diye trip yapamayınFasilleler yapsın, oylar bölünüyor ama ne yapalım
HayırAşaaa sen yapmadım mi onu yaa yaso
Tabi tabiAma bu reklamCanım biscolata çekti
Füze olarak reklamı atmıştım amaBöyle ölmem üzerime biraz da çikolata sosu at tam olsun
Biskolata neredeAma bu reklamCanım biscolata çekti
Tatlı yapıyormuş
Ben oy alır diye düşünüyorumSonra hani oy almıyordu falan diye trip yapamayın
Tarifler süper zaten, güvendiğim için direkt buradan okuyup yapıyorum, bizimkiler hazır şeyleri sevmiyor, alıştılar ev yapımlarına hazırlar dokunuyor.Evet ablam cumartesi ve pazar sen stoğunu yap:)
Ablam sunumlarımız kadar tariflerimizde çok güzelEv yapımı olunca ayrı bir güzel oluyor Sen yürüyorsun bence eritiyorsundur:)
Yok ben olabilir diyorum:)Ben oy alır diye düşünüyorum
Hele hele, şu anda kendi tarifimi yerle yeksan görmeye başladım
Evvosun pastayı görünce gidim yürüyeyim dedim bari ya sabır çekerekMaşaallah sana :)
Ben sahurda yürüyorum birde akşam 11 den sonra
En iyisi ev yapımı ablacım zaten bu pandemi sürecinde ev yapımı veya doğal şeylere daha çok yöneldik:)Tarifler süper zaten, güvendiğim için direkt buradan okuyup yapıyorum, bizimkiler hazır şeyleri sevmiyor, alıştılar ev yapımlarına hazırlar dokunuyor.
Yürüyorum bir oradan kurtarır yanım var ama vallahi bu ara hamur işine çok dadandım ekmek gibi olacağım diye tırsıyorum
İyi fikirmiş:)Evvosun pastayı görünce gidim yürüyeyim dedim bari ya sabır çekerek
Saati geldi haklısın