- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Ama onlarsız yapamam kiiBakır-şömine başı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama onlarsız yapamam kiiBakır-şömine başı yok
Oriana’da varEvvada sominemi var
Eeeeee kalkta yap yarin çarşambaBen sahura yıne pizza yapıcamda hamurum dınlenıyor suan tatlıya nıye gırişemiyorum ben bınturlu yaa fülüzüm
Üfff üüüüüfEeeeee kalkta yap yarin çarşamba
Çok şükür nevoş, yeni hedefim 75 oldu bakalım olacak miASSOSyal koş 72 olmuş
Ne korkuyosunuzyaaa yaaa onlardan heheytttt ezer gecerizOriana’da var
Görüşürüz ablaa hoscakalBen kaçtım iyi akşamlar hwepinize görşrüz hanımlar
Kendim olmuş kadar sevindimTeşekkür ederim canım benim
Pişici verir kesinPişileri veriler mi banalım?
Yapma ahretlik erittiniz beni İnsan evladına yapılacak işkence mi bu, geliyorum börekler menemenler, gidiyorum tatlı, oldu olacak ellerimi de bağlayın, yaptıklarınız etrafımda raks etsinAhretlik gel gitme akşamada tatlı yiyexez daha
Ama ama ama olmaz ki ya, kardeşliğimizi bozacaklar hemen sana da 4 oy gelsinAma birileri beni geçmiş hiç yakıştıramadım pearlshine
Selamlar taze fasulye bari oylamanın bitmesini bekleseydin insafsız fasulye şaka bir yana tatlını çok merak ediyorum canım, gene nasıl bir şaheser olacak bakalımBurdayım hem hasta hem yorgunum yaptım artık işimi şansa bırakamazdım 1 2 oy vardı aramızda hem zaten nasip olursada fasülye sayılırım merak etmeyin
Neden olmasın yaaWunderLost ,ilk 3tekiler 1.lik için kapışıyor, biz de köyün delileri gibi kendi çapımızda eğleniyoruz acaba biz de bir gün böyle 1.lik için kapışır miyiz
İnşallah olur canımNeden olmasın yaa
Teşekkür ederim sosyalimEvva evvoşum çok geçmiş olsun ve artık tebrik edelim mi bilemedim
Açtım kaçıyorum teşekkür ederim canım benimSelamlar taze fasulye bari oylamanın bitmesini bekleseydin insafsız fasulye şaka bir yana tatlını çok merak ediyorum canım, gene nasıl bir şaheser olacak bakalım
Çok merak ediyorum evvoşum ❤Teşekkür ederim sosyalim
Açtım kaçıyorum teşekkür ederim canım benim