- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Proluk hediyelerini, sponsor yarışmasının bitiminde vereceğini belli etmişOnu Kazen ne zaman uygun bulursa:)Etiket yaptım vardır bir bildiği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Proluk hediyelerini, sponsor yarışmasının bitiminde vereceğini belli etmişOnu Kazen ne zaman uygun bulursa:)Etiket yaptım vardır bir bildiği
Evet hep öyle yapıyorProluk hediyelerini, sponsor yarışmasının bitiminde vereceğini belli etmiş
Yani bana tam açılimini anlat ne vakit alacagim prolugumuProluk hediyelerini, sponsor yarışmasının bitiminde vereceğini belli etmiş
1.olduğunda hemen alırsınYani bana tam açılimini anlat ne vakit alacagim prolugumu
Bu tarif icin mi 1. Oldugumda yaniii ahh agzin bal yesin evrene pozitf enerji yolluyrz1.olduğunda hemen alırsın
Hangisi olursa artıkBu tarif icin mi 1. Oldugumda yaniii ahh agzin bal yesin evrene pozitf enerji yolluyrz
Gel ben sana yapayim carsaf böregi ama piyale kullanmam busferÇarşaf böreği
Hekimoğlu stoğum mevcut, getireyim mi gelirken?Gel ben sana yapayim carsaf böregi ama piyale kullanmam busfer
Gebelerden neyimiz eksik deynebim
Eee tabikiHekimoğlu stoğum mevcut, getireyim mi gelirken?
TamamdırEee tabiki
Soba ustunde surekliTamamdır
Çay var mı
5 saat 15 dakika kalmış çaya kavuşmama
Yasmin senin tarife görücü çıktıYapmazsan senden haber bekliyorİlla onu yapmak istiyor haberin olsunTamamdır
Çay var mı
5 saat 15 dakika kalmış çaya kavuşmama
Avucunu yalasınYasmin senin tarife görücü çıktıYapmazsan senden haber bekliyorİlla onu yapmak istiyor haberin olsun
BencedeAvucunu yalasın
Erken kalkan yol alır deseydinYasmin senin tarife görücü çıktıYapmazsan senden haber bekliyorİlla onu yapmak istiyor haberin olsun
Nörüyon