- 1 Aralık 2019
- 5.658
- 22.881
- 30
Anaaammm öylemii oluoyo bugun buradan ayrilmadan bekleyeyim bariiBildirim gitse asası mahser alani gibi oluyoda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaaammm öylemii oluoyo bugun buradan ayrilmadan bekleyeyim bariiBildirim gitse asası mahser alani gibi oluyoda
Heycanladirmaa kiz beniiEvet, akın akın insan geliyor
Her oylama oyle oluyor ,bildirim gidince geliyorlar oy vermeye:)Heycanladirmaa kiz benii
Bence git islerini hallet gelAnaaammm öylemii oluoyo bugun buradan ayrilmadan bekleyeyim barii
Ahanda vallaa çatlicammm Nevreste agabeyime ulaş açsin artik oylamayaHer oylama oyle oluyor ,bildirim gidince geliyorlar oy vermeye:)
Şey bi tık şanslıyim bu konuda eşim bey hallediyor sen yapma bişry diyo bende peki beyy diyorumBence git islerini hallet gel
Gözetlemede o kadar çok kişi oluyor ki, sayfa çökmesin diye dua ediyoruzHeycanladirmaa kiz benii
Akşam falan geler herhalde en geçAhanda vallaa çatlicammm Nevreste agabeyime ulaş açsin artik oylamaya
Gözetlememi siz prolar görebiliyor tabi kii garibanturuncu halimle görebilmmem naaa mümkün vurur yüze ifadesi yine turuncuyuz be bitanesiSayfa çökecek sanıyoruz, gözetlemede o kadar çok kişi oluyor
Oylama açıkAhanda vallaa çatlicammm Nevreste agabeyime ulaş açsin artik oylamaya
Âşkom bunu biz biliyoz sadece cümle ahalinin duymasi lazimOylama açık
Şu anda tarifimi yapiyorum
Ispanağım yokŞu anda tarifimi yapiyorum
Of ne hizlisinn beeeŞu anda tarifimi yapiyorum
Yoksam ıspanakli rulo pastami yapacanIspanağım yok
Onu Kazen ne zaman uygun bulursa:)Etiket yaptım vardır bir bildiğiÂşkom bunu biz biliyoz sadece cümle ahalinin duymasi lazim
Çarşaf böreğiYoksam ıspanakli rulo pastami yapacan
Of sarjimda %5 kaldi gidimde az tlf sarja takip uyuyam belkim kalktigimda bi süpriz olarOnu Kazen ne zaman uygun bulursa:)Etiket yaptım vardır bir bildiği
Onuda severimÇarşaf böreği