- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Senin canın saolsun beybisiAcıkmadım ki
Ama çayıma doyayım, gıcıklığım gelir, merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin canın saolsun beybisiAcıkmadım ki
Ama çayıma doyayım, gıcıklığım gelir, merak etme
IBAN veriyorum.Nevreste beni oylamada ilk sıraya koymak için kaç dolar istiyorsun? O kadar yarışmaya katıldım, bi ilk sırayı kapamadım
Ay anladık, 1. oldun tamamIBAN veriyorum.
Geçen hafta 15. ekledim ve 1. oldum:)Başka lafa gerek yok galiba:)
Hellooooooooo balım
Nerdesn sen gardaşşşşHellooooooooo balım
Sıra falan hikaye nevoş, çok açık inanmiyom ben artık sıra seysineIBAN veriyorum.
Geçen hafta 15. ekledim ve 1. oldum:)Başka lafa gerek yok galiba:)
Bende menemen baniyodum anca iftar oldu gülümNerdesn sen gardaşşşş
Buralarda tek aç susuz kaldm
Ama bu hep sorun yapılıyor.Yıllardır en son katılıp hep altta kalıp defalarca 1.2.3. oldum.Bu bir sorun değil demek istiyorum!Ay anladık, 1. oldun tamam
Aynen canım onu defalarca kanıtladım daha ne yapayım:)Pınar beyazda yine öyle 2 defa alttaydım:)Sıra falan hikaye nevoş, çok açık inanmiyom ben artık sıra seysine
Menemenin mükemmel olmuştur ohh misssBende menemen baniyodum anca iftar oldu gülüm
Amannn ilk defa sinirli gördüm ben şokAma bu hep sorun yapılıyor.Yıllardır en son katılıp hep altta kalıp defalarca 1.2.3. oldum.Bu bir sorun değil demek istiyorum!
Aynen nevoş sana alt sıralar hep uğurlu geldi bende alttayimAynen canım onu defalarca kanıtladım daha ne yapayım:)Pınar beyazda yine öyle 2 defa alttaydım:)
A aaaa Bi de dövseydin keşkeAma bu hep sorun yapılıyor.Yıllardır en son katılıp hep altta kalıp defalarca 1.2.3. oldum.Bu bir sorun değil demek istiyorum!
O eskidendi canım benim:)Menemenin mükemmel olmuştur ohh misss
Afiyet olsun bibiğim
Amannn ilk defa sinirli gördüm ben şok
A aaaa Bi de dövseydin keşke
Sanada gelsinAynen nevoş sana alt sıralar hep uğurlu geldi bende alttayim
Küserim bak haaaa
Sağol yavrukuşum,daha güzelleri senin olsun inş simiray mi bebik adı hee işte beraber yediğiniz günlerde gelsinMenemenin mükemmel olmuştur ohh misss
Afiyet olsun bibiğim
Amannn ilk defa sinirli gördüm ben şok
Dene istersen Numaran var bütün gece ararımKüserim bak haaaa