- 28 Haziran 2011
- 61.376
- 154.295
- 898
Katıldım ciceemSen katılmıyon mu şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katıldım ciceemSen katılmıyon mu şimdi
Ver bana sucuğu salamı sosisi çiğ yiyim bayılırım,ama sor ne kadar yiyon dşye azdır yediğim dşkakt ederim onadaBizde kasaptan aliriz kangal sobada yapariz
Ne zmaan yapcan pekiiiKatıldım ciceem
Sağlıksız ablaVer bana sucuğu salamı sosisi çiğ yiyim bayılırım,ama sor ne kadar yiyon dşye azdır yediğim dşkakt ederim onada
Orası mutlaka öylede bende çok sık yemem yani,sucuk bile hafta sonları pişer bizdeSağlıksız abla
En kötü cumartesiNe zmaan yapcan pekiii
Kalp,şeker,tansiyon aileden miras dikkat etmezsek iyi olmaz.Orası mutlaka öylede bende çok sık yemem yani,sucuk bile hafta sonları pişer bizde
7 saat 20 dakka sonra cumartesi zatiiiEn kötü cumartesi
Bzdede öyle çok fazla tüketmeyiz artur salam sosis filan çok sevmez öyle.Kalp,şeker,tansiyon aileden miras dikkat etmezsek iyi olmaz.
Senin durumun farklı ama kendin söylüyorsun tiroid çalışmaması en büyük etken Dr kontrolü ile verebilirsin. Tabiki yaşta etkili her sene daha bir zor oluyor kilo vermek.Ben ama sebepsiz veremiyorum.Çünkü normalde çok yiyen biri değilim.Yesem bile ben beyaz un kullanmam,kızartma yapmam,paketli ürün yok sayılır,mevsim dışı sebze yok,kola,cips,sucuk,sosis eve girmez.Gece geç saatte asla yemez yenmez.Tatlı maksimum haftada birGünde en az 3 litre su içerim,5 ile 10 bin arası yürüyorum .
Bunlar zaten diyet değil mi
Oğlumdan önce 54 kiloydum,sonrasında yıllarca 58-65 arasında gidip geldim. 1 yıldır 70 civarıyım ama düşmüyorYaşında etkisi olabilir,tiroid metabolizmam çalışmıyor ondan olabilir.
Kilolumuyum tartıda belki fazlayım.Ama görünüşte değilim.
Yani değilim aslında
Ama ben bu kiloda mutlu değilim.
Bunu diyet takımlarında düzeltemem çünkü yıllarca hep kontrol eden biri oldum.
Ne yapılır iyi biliyorum.
Ondan takım bana şahsen çözüm bulamaz.
AğlarımSigara içenle konuşmicam bundan sonraa
Abla, bugün Perşembe7 saat 20 dakka sonra cumartesi zatiii
Bzdede öyle çok fazla tüketmeyiz artur salam sosis filan çok sevmez öyle.
Endokrine yönlendirdi.Vakalar arttı mecbur bekleyeceğim.Senin durumun farklı ama kendin söylüyorsun tiroid çalışmaması en büyük etken Dr kontrolü ile verebilirsin. Tabiki yaşta etkili her sene daha bir zor oluyor kilo vermek.
Ben senin için söylemedim zaten Evva için söyledim canım istiyorum dediği için tek başına insan daha çok zorlanıyor.
Malum yaşlılık evladımAbla, bugün Perşembe
Onu diyecektim canım bende yanlış anlaşılmak istemedim ben 2019 da 20 kilo verdim 1 sene korudum ve nasıl olduysa korunurken hamile kaldım üstelik kolay hamile kalan biri de değildim. Yani aslında sağlık için önce kilo vermek lazım.Endokrine yönlendirdi.Vakalar arttı mecbur bekleyeceğim.
Evva gözleme yemeyi tercih ediyor
Ama gebelik için bile kilo vermek iyi oluyor.Bizzat yaşadım.
Amberluna hayırdır ne oldu neden beğenmediniz ki mesajı rahatsızmı oldunuz yoksa ..Yes yesssss
Gülmeeeee gülmeeee
Bde onamı üye olacaz şimdi nasılsa ileride düşer piyasaya
Cuma görünümlü değil mi?Malum yaşlılık evladım
Şwy gibi doğan görünümlü şahin varya araba oda .Cuma görünümlü değil mi?
Kandırıkçı Perşembe
Kim ki ablam, ilk defa görüyorum o nickiAmberluna hayırdır ne oldu neden beğenmediniz ki mesajı rahatsızmı oldunuz yoksa ..
Gidene kadar yemek lazımVe gider
Ben ikisi de abla. Hem Yemek için yaşayanlardan hem de yaşamak için yiyenlerdenSen daha iştahlısın bana göre ben yaşamak için yiyenlerdenim
Dalga geçmeAğlarım