- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Vergi neyim filan alınır mazallahÇok şükür abla
Seyretmediğim için bilmiyorum hiç.Güldür Güldür de oynuyo abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vergi neyim filan alınır mazallahÇok şükür abla
Seyretmediğim için bilmiyorum hiç.Güldür Güldür de oynuyo abla
Sen katılmıyon mu şimdiBi gün beni de
Az kaldıBende acıkıyorum ya su aklıma bile gelmiyor
İnşallah canım benimYaaa çok bebiş ya bunlaaaar saglıkla agız tadıyla yedıgınız gunlerde gelsin yasicim inşallah
Z kuşağı nefes vergisi ödeyecek ablaVergi neyim filan alınır mazallah
Seyretmediğim için bilmiyorum hiç.
Evet çok azAz kaldı
DeğişikmişBende acıkıyorum ya su aklıma bile gelmiyor
Sağ ol çiçeeemmmIyi afiyet olsun
Bende su su su yemek degil eskiden olsa su icip sigaraya kosardim hey gidi günler heyDeğişikmiş
Ben oruçluyken sadece su ve çay diye sürünürüm yerlerdee
Ben ama sebepsiz veremiyorum.Çünkü normalde çok yiyen biri değilim.Yesem bile ben beyaz un kullanmam,kızartma yapmam,paketli ürün yok sayılır,mevsim dışı sebze yok,kola,cips,sucuk,sosis eve girmez.Gece geç saatte asla yemez yenmez.Tatlı maksimum haftada birGünde en az 3 litre su içerim,5 ile 10 bin arası yürüyorum .Peki canım sen bilirsin
Önemli olan sorumluluk almak zaten tek başına onun için daha zor ise hep birlikte kolaylastirmak daha güzel degil mi.
Yoksa yiyelim yatalım eee zayıflamak istiyoruz peki neden bir adım atmiyoruz bunun için. Tabi ki kendisi bilir bizim ki fikirdi. Mesela beni gören 3 çocuk doğurmuş diyemez inanmaz çünkü
Bende öyle olurdum valla ama iki gündür acıkıyorumDeğişikmiş
BendeDeğişikmiş
bunları yersen kilo verirsin. demedi deme.Yesem bile ben beyaz un kullanmam,kızartma yapmam,paketli ürün yok sayılır,mevsim dışı sebze yok,kola,cips,sucuk,sosis eve girmez.Gece geç saatte asla yemez yenmez.Tatlı maksimum haftada bir
Bilmedigimiz biseyi söyleSigara sağlığa zararlıdır
Kısmetse özgür yaşayacaklar Z kuşağı olarak..Z kuşağı nefes vergisi ödeyecek abla
Birde öyle mi denesem,bunları yersen kilo verirsin. demedi deme
Kafana sokmak istedimBilmedigimiz biseyi söyle
Evet. Bana bak. Ben bunların hepsini yiyorumBirde öyle mi denesem,
Ben icmiyorumki icenlere söyleKafana sokmak istedim