- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Anladim simdi abla sagol ilgimi cekmisti zaten diziKızı ölmüş acısını nalandan çıkartıyor sadece ,ilerleyen bölümlerde nalan gerçeği öğrenecek .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim simdi abla sagol ilgimi cekmisti zaten diziKızı ölmüş acısını nalandan çıkartıyor sadece ,ilerleyen bölümlerde nalan gerçeği öğrenecek .
Evet dün tvde fragmanı izledim inşallah hemen izleriz.O sinema değil mi
Dizisi mi çekildi şimdi?
Dayısı mı tecavüz ediyor yani?E Elif_Eylul dizi güzel aslında ben sana anlatayım.
Nalanın annae baba dediği anneane ve dedesi aslında,nalanın annesi doğum yaparken ölüyor.
Bunlarda yanına alıp büyütüyorlar nalanı,anneanenin kardeşi nalanın annesine tecavüz ediyor.
Bu kadar sıkı büyütmelerinin nedenide bu işte,korumak adına gaddarlık sadece.
Dur bende izleyeyimEvet dün tvde fragmanı izledim inşallah hemen izleriz.
Bayaaa karisikDayısı mı tecavüz ediyor yani?
Diziyi izledim denemez, ama fazlaca karışık ruh hallerinin olduğu aşikar
Seyret kaçırma bence,daha neler yaşayacak nalanda.Anladim simdi abla sagol ilgimi cekmisti zaten dizi
Ananenin erkek kardeşi kendi yiğenine tecavüz ediyor,yani nalanın annesine.Dayısı mı tecavüz ediyor yani?
Diziyi izledim denemez, ama fazlaca karışık ruh hallerinin olduğu aşikar
Dün gözleme yapıyordum koşa koşa baktımDur bende izleyeyim
Kitabını okuduğum için konuyu biliyorum,daha sonraki bölümlerde daha net anlaşılacak konu.Bayaaa karisik
Dizi değil canım, bu sinema filmiEvet dün tvde fragmanı izledim inşallah hemen izleriz.
Tamam, annesinin dayısı, annesine tecavüz etmiş işteSeyret kaçırma bence,daha neler yaşayacak nalanda.
Ananenin erkek kardeşi kendi yiğenine tecavüz ediyor,yani nalanın annesine.
Tamam, annesinin dayısı, annesine tecavüz etmiş işte
Hangi kanal verecek diziyi.Yok abla izlemedim bende sen hiç ateş böceği gördün mü dizisini izlemek istiyorum
NetflixHangi kanal verecek diziyi.
Kız biliyorum sinema filmi olduğunu önce sinemada yayınlanıyor sonra tv de çıkıyor ya.Dizi değil canım, bu sinema filmi
Ecem oynuyormuş
Yes yesssssTamam, annesinin dayısı, annesine tecavüz etmiş işte
Gülmeeeee gülmeeee
Bde onamı üye olacaz şimdi nasılsa ileride düşer piyasayaNetflix
Tiyatro oyunu vardı önceden, filmini merak ettimKız biliyorum sinema filmi olduğunu önce sinemada yayınlanıyor sonra tv de çıkıyor ya.
Vallahi ablam, ona da para verememYes yesssss
Gülmeeeee gülmeeee
Bde onamı üye olacaz şimdi nasılsa ileride düşer piyasaya
Ecemi çok seviyorum ya fragman bombaydı ecem oynadıysa helede kesin izlenirTiyatro oyunu vardı önceden, filmini merak ettim
Ama Ecem oynuyor, izlenir bu film
Ecem kimEcemi çok seviyorum ya fragman bombaydı ecem oynadıysa helede kesin izlenir