- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Lennn yeni onu yazdımçok da ilginç. hakkında kısmında nişanlı ama bebeğim yemek yemiyor diye konu açmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lennn yeni onu yazdımçok da ilginç. hakkında kısmında nişanlı ama bebeğim yemek yemiyor diye konu açmış
Keleş ablam sen bugünöü yapıyordun tarif yanlışmı hatırlıyorum ben ❤
Gördüm ahretlik uyarmış hemen
Ben yokum bunda evvacım tatlıyı bekliyorum .Keleş ablam sen bugünöü yapıyordun tarif yanlışmı hatırlıyorum ben ❤
Aa aklımda öyle kalmış demekki ablaBen yokum bunda evvacım tatlıyı bekliyorum .
Olabilir kuzum çorbada olursa ona katılırım kesinAa aklımda öyle kalmış demekki abla
uğraşmam yaniIste kip olmuyomu yasakmi
Ben gece eylül uyumayinca baktim abla ama anlamadim degisik bir diziAkşamda camdaki kız dizisi var izleyen varmı hanımlar ..
Yok abla izlemedim bende sen hiç ateş böceği gördün mü dizisini izlemek istiyorumAkşamda camdaki kız dizisi var izleyen varmı hanımlar ..
Çorba olabilir abla gelecek hafta ama bilmiyoruz tabi.Olabilir kuzum çorbada olursa ona katılırım kesin
O sinema değil miYok abla izlemedim bende sen hiç ateş böceği gördün mü dizisini izlemek istiyorum
Her yer aynı canımof kızlar, bizim burada her gün 2 bin kişiye yakın karantina yazılıyor. moralim bozuldu haaa.
Anne baaba dediği anneane ve dede aslında kiatabını okumuştum .Ben gece eylül uyumayinca baktim abla ama anlamadim degisik bir dizi
Onu bilmiyorum kzuzumYok abla izlemedim bende sen hiç ateş böceği gördün mü dizisini izlemek istiyorum
Çorbada süper ourÇorba olabilir abla gelecek hafta ama bilmiyoruz tabi.
Hwer yer aynı zatenof kızlar, bizim burada her gün 2 bin kişiye yakın karantina yazılıyor. moralim bozuldu haaa.
Bide seyi anlamadim mesela banyo yapiyo havluyla tartiliyo 52mi ne kilosu kilo almissin ne yaptinmi ne diyolar katı kuralli bir evAnne baaba dediği anneane ve dede aslında kiatabını okumuştum .
Onu bilmiyorum kzuzum
Çorbada süper our
Hwer yer aynı zaten
Evet abla cok kati kurallari var izlerken şasirdimE Elif_Eylul dizi güzel aslında ben sana anlatayım.
Nalanın annae baba dediği anneane ve dedesi aslında,nalanın annesi doğum yaparken ölüyor.
Bunlarda yanına alıp büyütüyorlar nalanı,anneanenin kardeşi nalanın annesine tecavüz ediyor.
Bu kadar sıkı büyütmelerinin nedenide bu işte,korumak adına gaddarlık sadece.
Nenesi zalimde ondan int,tikam alıyor gibi nalandan koruma amaçlı korse giydiriyor dikkat ettiysen namuslusun diyerek.Bide seyi anlamadim mesela banyo yapiyo havluyla tartiliyo 52mi ne kilosu kilo almissin ne yaptinmi ne diyolar katı kuralli bir ev
Kızı ölmüş acısını nalandan çıkartıyor sadece ,ilerleyen bölümlerde nalan gerçeği öğrenecek .Evet abla cok kati kurallari var izlerken şasirdim