Bir arkadaş yok dedi ama sizde bakınPınar belki türk marketinde vardır . Ona göre bakayım bidahakine ktılıyım ozmaan . Yurtdışında olduğum için önceden bilirsem özellikle o ürünü alırım katılırım inşallah
Aaaa sen yurtdışında mısın canım, bak bilmiyordumPınar belki türk marketinde vardır . Ona göre bakayım bidahakine ktılıyım ozmaan . Yurtdışında olduğum için önceden bilirsem özellikle o ürünü alırım katılırım inşallah
Ben olabileceğini tahmin ettim ama bi bakarım . Çoğu ürün var ama mağlesef seçeneğimiz türkiye kadar çok değil .Bir arkadaş yok dedi ama sizde bakın
O olmazsa sizi normal yarışmalarımıza bekleriz.
yarışmalar surekli var canim topigimizde ,sanada uygun olanı illaki olurBen olabileceğini tahmin ettim ama bi bakarım . Çoğu ürün var ama mağlesef seçeneğimiz türkiye kadar çok değil .ASSOSyal Evet canım ben almanyadayım .
Evet kesinlikle . Takipte kalacağımyarışmalar surekli var canim topigimizde ,sanada uygun olanı illaki olur
Eğer bulursan bana özelden yaz canımBen olabileceğini tahmin ettim ama bi bakarım . Çoğu ürün var ama mağlesef seçeneğimiz türkiye kadar çok değil .ASSOSyal Evet canım ben almanyadayım .
San sebastian vermiyorum o yasaklı tarifEvet kesinlikle . Takipte kalacağımSan Sebastian keki gaza getirdi beni
frankfurt, göppingen, eschwege ve kassel’deki akrabalarıma selam söyleBen olabileceğini tahmin ettim ama bi bakarım . Çoğu ürün var ama mağlesef seçeneğimiz türkiye kadar çok değil .ASSOSyal Evet canım ben almanyadayım .
Aa neden ?San sebastian vermiyorum o yasaklı tarif
frankfurt, göppingen, eschwege ve kassel’deki akrabalarıma selam söylehoş geldin
Katıldığı her yarışta 1.oldu.O yüzden vermiyorum.Zaten bu hafta tatlı değilAa neden ?ben ilk kez bugün yaptım çok güzel tuttu . Tamam canım sana özelden yazarım haber ederim bulursam .
Evet olması normalKatıldığı her yarışta 1.oldu.O yüzden vermiyorum.Zaten bu hafta tatlı değil
Ellerine sağlık çok güzel olmuş
Harika yapmışsın canım, dağılabilirdi de ama çok güzel gozukuyordu ellerine sağlıkEvet kesinlikle . Takipte kalacağımSan Sebastian keki gaza getirdi beni
Ahahah her San Sebastian yapan kırmızılanıyor desenize .Ellerine sağlık çok güzel olmuş
İşte ondan yasaklı
Nevoş yaa ben gene adım sayfasını bulamıyorumEllerine sağlık çok güzel olmuş
İşte ondan yasaklı
Yaa teşekkür ederim canım benim . ilk deneyimindi oldu şükürHarika yapmışsın canım, dağılabilirdi de ama çok güzel gozukuyordu ellerine sağlık❤
Canim bu bölümdeki tarifleri de inceleyebilirsin
Hadi yaa. Kendisiyle ilgili ne hayallerim vardı oysaki.Katıldığı her yarışta 1.oldu.O yüzden vermiyorum.Zaten bu hafta tatlı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?