- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Kaptanım ne yapıyoruzC A N O kaptanımda çok hevesli yapmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaptanım ne yapıyoruzC A N O kaptanımda çok hevesli yapmaya
Sen iyisin maşallah 20 binleri yapıyorsun. Bana nasip olmadıBenim 25 bin :)
Evet abla ya aşağıdaki komşular da olmuştu baya geç toparladılar. Sizde zor toparladınız. Sıra bendeİnşaallah canım:)
İlk 4-5 gün zorluyor:)
Ama inan 40 gün geçmiyor:)
Aah ah bide bana sorBen 5 hafta nasıl duracağımUcundan yapsam
Test niye yapmadılar ki eşine.Temaslı evet o da karantinada zaten işe gitmiyor.
İnşallah abla, sizin dualarınız geçer inşallah
negatif çıkmış yazmıştıTest niye yapmadılar ki eşine.
Ben su böreği sen arnavut böreğiKaptanım ne yapıyoruz
birlik arabalarına versen ben alırımBen su böreği sen arnavut böreği
Ben onu görmedim herhalde gözden kaçtıysa.negatif çıkmış yazmıştı
Cik cik ciksonuna cik de koysaydın, 21bincik
Azimli s.çan tasi delermişNeeeee
Ne ettin sen annem
Benim skor 17 binde kaldı
Mermer olmasın o taşAzimli s.çan tasi delermiş
Ama kopuyo bacaklarim agridan
aaahhhh mune, sen ne ban korkularına kadirsin kuzu bu atasözümüzde sıçan kelimesi hayvan manasında, yani fare. kaka yapmak eylemi değil kakanın füze gücüyle taşı delmesi anlamı yok yaniAzimli s.çan tasi delermiş
Ama kopuyo bacaklarim agridan
Bende ona güldümaaahhhh mune, sen ne ban korkularına kadirsin kuzu bu atasözümüzde sıçan kelimesi hayvan manasında, yani fare. kaka yapmak eylemi değil kakanın füze gücüyle taşı delmesi anlamı yok yani
Bilmem ki abla onda belirti yok diye heralde hiç gelen giden de olmadı.Test niye yapmadılar ki eşine.
Çok sağol, inşallah
Dikkt etsin kendinede bu arada.Bilmem ki abla onda belirti yok diye heralde hiç gelen giden de olmadı.
Çok sağol, inşallah
Biliyorum biliyorum aysom da şimdi biri çıkar o öyle değil böyle der diye bilerek böyle yazdımaaahhhh mune, sen ne ban korkularına kadirsin kuzu bu atasözümüzde sıçan kelimesi hayvan manasında, yani fare. kaka yapmak eylemi değil kakanın füze gücüyle taşı delmesi anlamı yok yani