• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sahur Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Temaslı evet o da karantinada zaten işe gitmiyor.

İnşallah abla, sizin dualarınız geçer inşallah🤗
Bol bol su iç canım sakın ihmal etme:)Kendini sakın yorma yat:)

Tamam ama katılım 15 altına düşmesin:KK70:
İlkinde katılım çok olsaydı yapmazdım bile:KK70:
Bu sefer 15 gecik iste otur oturduğun yerde hatta gel bana hali yıkıyorum yardim et🤷🏻‍♀️

Suyu içiyom Allahtan😀 kolumu kıpırdatacak halim yok abla hep yataktayım🤷
Yemeği kim yapacak var mı yapacak birileri?
Yemene dikkat et:)
Bak basit bir grip gibi değil :)

Yemeği kim yapacak var mı yapacak birileri?
Yemene dikkat et:)
Bak basit bir grip gibi değil :)
Eşim yapar herhalde bi şeyler😀 dayım hasta çorbası yapıyor ondan getirecek. Alt komşum da pizza seviyorum diye pizza yapacakmış belki yersin diyo😀 hiç iştahım yok ama🤷

Eşim yapar herhalde bi şeyler😀 dayım hasta çorbası yapıyor ondan getirecek. Alt komşum da pizza seviyorum diye pizza yapacakmış belki yersin diyo😀 hiç iştahım yok ama🤷
İlk günler yemek yenmiyor ama yiyebildiğin kadar azar azar ye canım:)

Oruç başıma vurdu,çok fenayım ne halısı:KK70:
Kolay gelsin canım :KK36:
Sagol canim yaaaa birden halıcıyı aradim eylül sagolsun her halimda bir iz bırakiyo bende kalan yolluklari yikiyorum kucuk olanlar makinaya gerisini banyoda🥲

Sagol canim yaaaa birden halıcıyı aradim eylül sagolsun her halinda bir iz bırakiyo bende kalan yolluklari yikiyorum kucuk olanlar makinaya gerisini banyoda🥲
Kolay gelsin:)Ben halıları makina ile silmiştim.Çoğunu henüz sermedim sadece oturma odası ve çocuk odalarına yedek halılardan sermiştim:)İyi ki sermedim şimdi bayrama yakın yeniden temizlik yapar sererim kolaylık olur:)

Back