Temaslı evet o da karantinada zaten işe gitmiyor.
Eşinde temaslı bu şekilde .
İnşallah abla, sizin dualarınız geçer inşallahÇok ilerlemeden sıkıntısız geçer inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temaslı evet o da karantinada zaten işe gitmiyor.
Eşinde temaslı bu şekilde .
İnşallah abla, sizin dualarınız geçer inşallahÇok ilerlemeden sıkıntısız geçer inşaallah
sonuna cik de koysaydın, 21bincik21 bin
Bol bol su iç canım sakın ihmal etme:)Kendini sakın yorma yat:)Temaslı evet o da karantinada zaten işe gitmiyor.
İnşallah abla, sizin dualarınız geçer inşallah
Bu sefer 15 gecik iste otur oturduğun yerde hatta gel bana hali yıkıyorum yardim etTamam ama katılım 15 altına düşmesin
İlkinde katılım çok olsaydı yapmazdım bile
Suyu içiyom Allahtan kolumu kıpırdatacak halim yok abla hep yataktayımBol bol su iç canım sakın ihmal etme:)Kendini sakın yorma yat:)
Oruç başıma vurdu,çok fenayım ne halısıBu sefer 15 gecik iste otur oturduğun yerde hatta gel bana hali yıkıyorum yardim et
Yemeği kim yapacak var mı yapacak birileri?Suyu içiyom Allahtan kolumu kıpırdatacak halim yok abla hep yataktayım
Eşim yapar herhalde bi şeyler dayım hasta çorbası yapıyor ondan getirecek. Alt komşum da pizza seviyorum diye pizza yapacakmış belki yersin diyo hiç iştahım yok amaYemeği kim yapacak var mı yapacak birileri?
Yemene dikkat et:)
Bak basit bir grip gibi değil :)
İlk günler yemek yenmiyor ama yiyebildiğin kadar azar azar ye canım:)Eşim yapar herhalde bi şeyler dayım hasta çorbası yapıyor ondan getirecek. Alt komşum da pizza seviyorum diye pizza yapacakmış belki yersin diyo hiç iştahım yok ama
Sagol canim yaaaa birden halıcıyı aradim eylül sagolsun her halimda bir iz bırakiyo bende kalan yolluklari yikiyorum kucuk olanlar makinaya gerisini banyodaOruç başıma vurdu,çok fenayım ne halısı
Kolay gelsin canım
Yemeye çalışıyorum umarım çabuk kurtuluruz da rahatlarızİlk günler yemek yenmiyor ama yiyebildiğin kadar azar azar ye canım:)
çok geçmiş olsun, bol dinlenme iyi geliyor. Rabbim çabucak şifa versinSuyu içiyom Allahtan kolumu kıpırdatacak halim yok abla hep yataktayım
İnşallah canim Rabbim sifa versinde en hafif sekilde atlatirsinizYemeye çalışıyorum umarım çabuk kurtuluruz da rahatlarız
Sağol inşallahçok geçmiş olsun, bol dinlenme iyi geliyor. Rabbim çabucak şifa versin
Kolay gelsin:)Ben halıları makina ile silmiştim.Çoğunu henüz sermedim sadece oturma odası ve çocuk odalarına yedek halılardan sermiştim:)İyi ki sermedim şimdi bayrama yakın yeniden temizlik yapar sererim kolaylık olur:)Sagol canim yaaaa birden halıcıyı aradim eylül sagolsun her halinda bir iz bırakiyo bende kalan yolluklari yikiyorum kucuk olanlar makinaya gerisini banyoda
Allah sesinizi duysun, çok sağolunİnşallah canim Rabbim sifa versinde en hafif sekilde atlatirsiniz
İnşaallah canım:)Yemeye çalışıyorum umarım çabuk kurtuluruz da rahatlarız
Benim 25 bin :)Neeeee
Ne ettin sen annem
Benim skor 17 binde kaldı