- 18 Kasım 2020
- 20.549
- 49.616
- 548
nasılsın abla ya bizi E Elif_Eylul neler yapmış sabah sabha gördüm ayyy canım çekti vallah ellerine sağlıkGünaydınlar minnoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsın abla ya bizi E Elif_Eylul neler yapmış sabah sabha gördüm ayyy canım çekti vallah ellerine sağlıkGünaydınlar minnoş
İyiyim minnoş sağol,sorma ya döktrmüş gene çarşaf böreği yapmışnasılsın abla ya bizi E Elif_Eylul neler yapmış sabah sabha gördüm ayyy canım çekti vallah ellerine sağlık
evet ellerine sağlık ben bayırım tatlıya böreğe ama bu tarife hastayım çok da güzel görünüyor maşallahİyiyim minnoş sağol,sorma ya döktrmüş gene çarşaf böreği yapmış
En güçlü pasaport alışveriş çantası zaten,o vars her yer serbestKısmi kapanma olmuş yine,evden çıkmak bize tamamda alışverişte gör sen şimdi
Bunu ilk kıbrıs'ta yemiştim içinede ekemek kırıntısı oraya has peynir ve pırasa katmıştı arkadaş.evet ellerine sağlık ben bayırım tatlıya böreğe ama bu tarife hastayım çok da güzel görünüyor maşallah
Muhabir sorii gardeaş nere giden markete beaa yaaaEn güçlü pasaport alışveriş çantası zaten,o vars her yer serbest
Günaydıngünaydınnnnnnn hayırlı sabahalar olsun inşallah
Günaydınlar mervişimgunaydııın hayırlı sabahlarınız olsunn
nasılsın abla sabah şeriflerin hayırlı olsunGünaydınlar mervişim
Luppolara hucumMuhabir sorii gardeaş nere giden markete beaa yaaa
bende pırasalı yedim karadenizli komşumuz vardı o da çok güzel yapardı lezzeti çok güzel eminim onunda lezzeti güzeldirBunu ilk kıbrıs'ta yemiştim içinede ekemek kırıntısı oraya has peynir ve pırasa katmıştı arkadaş.
Çok lezzetliydi çarşafı sallarken bende yardım etmiştim ..
Günaydın canımgunaydııın hayırlı sabahlarınız olsunn
nasılsın canımmmGünaydın
luppucu dayı vardı dımı bır zamanlarLuppolara hucum
gunaydın cennamGünaydın canım
İyiyim mervişim sağol sen nasılsın,seninde sabah şeriflerin hayırlı uğurlu musmutlu olsun sen kayvemiii içiyonnasılsın abla sabah şeriflerin hayırlı olsun
Bugün de çıkar meydana ahahahahluppucu dayı vardı dımı bır zamanlar
gunaydın cennam
sagol ablaa tesekkur ederım yokk gayve hayalı kuruyorumm baska zaman canım ıstemez ramazan dıye canım ıstedıİyiyim mervişim sağol sen nasılsın,seninde sabah şeriflerin hayırlı uğurlu musmutlu olsun sen kayvemiii içiyon