- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.906
- 43
Doğuda olunca öyle oluyorAaaa ne çabuk, allah kabul etsin nevoşum ❤ bizim daha 20 dakika var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğuda olunca öyle oluyorAaaa ne çabuk, allah kabul etsin nevoşum ❤ bizim daha 20 dakika var
Allah kabul etsinBizimikide okudu
Amin amin hepimizinkiniAllah kabul etsin
Siz orucu acarkende biz bekleyeceğizDoğuda olunca öyle oluyor
Allah kabul etsinBizimki Ankara şimdi okundu. Allah herkesin orucunu kabul etsin, kolaylıklar versin
Aynen canımSiz orucu acarkende biz bekleyeceğiz
Cok gecmis olsun,insallah negatifsindirSormayın ya sabaha karşı İstanbul'dan döndüm. Yolda bir üşüme, bir titreme, öksürük vardı zaten. Araba kullanıyom gözümün önünde ışıklar çakıyo falan. Eve bir girdim bayılcaktım nerdeyse, bi attım kendimi yatağa tüm gün yattım. Kalkacak halim yoktu. Birkaç saat önce de gidip test yaptırdım, sonuç bekliyorum. Başıma gelmeyen kalmadı anlayacağınız
İnşaallah canım
Çok geçmiş olsun canım umarım negatif çıkar testin ..Sormayın ya sabaha karşı İstanbul'dan döndüm. Yolda bir üşüme, bir titreme, öksürük vardı zaten. Araba kullanıyom gözümün önünde ışıklar çakıyo falan. Eve bir girdim bayılcaktım nerdeyse, bi attım kendimi yatağa tüm gün yattım. Kalkacak halim yoktu. Birkaç saat önce de gidip test yaptırdım, sonuç bekliyorum. Başıma gelmeyen kalmadı anlayacağınız
GünaydınGünaydınlar hanımlar
GünaydınlarGünaydın
Günaydınlar
Kısmi kapanma olmuş yine,evden çıkmak bize tamamda alışverişte gör sen şimdiKapanma da geldi ,2 hafta evden çıkmak yok
Günaydınlar minnoşgünaydınnnnnnn hayırlı sabahalar olsun inşallah