- 24 Eylül 2018
- 97.129
- 292.370
Oyy ,kolay gelsin canımBugun cok istedim ama kızlarla yaşnızdım cennam sı bile içemediim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy ,kolay gelsin canımBugun cok istedim ama kızlarla yaşnızdım cennam sı bile içemediim
GünaydınGünaydın
Nasıl oldun canımGünaydın
Gece çok öksürük tuttu,su an iyi gibiyim amaNasıl oldun canım
En sevdiğim
Gecmıs olsun cennam salgın cok fena bızde bugun bıraz daha ıyı uyandıkGece çok öksürük tuttu,su an iyi gibiyim ama
Sağol kuzum azalıp artıyor, bir garip,hepimize şifa olsunGecmıs olsun cennam salgın cok fena bızde bugun bıraz daha ıyı uyandık
Amiin kuşumSağol kuzum azalıp artıyor, bir garip,hepimize şifa olsun
Genelde geceleri tutar zatenGece çok öksürük tuttu,su an iyi gibiyim ama
Amin canım, insallah, çok sağolGenelde geceleri tutar zaten
Çabucak geçer inşallah
Hani köfte yok mu
Aşkom bunlar bizi çok bekletecek
Ağaç olacağız aşkom ağaç Var evet maalesef, sen nasılsın?Aşkom bunlar bizi çok bekletecek
Bugün nasılsın aşkom öksürük var mı
Kökleri saldık dalları bekliyoruzAğaç olacağız aşkom ağaç Var evet maalesef, sen nasılsın?
Benim şimdiden kasinmaya başladı, yakında budanacak kıvama gelir Allah daha iyi etsin aşkom,çamaşır yıkadım,yattım mis gibiKökleri saldık dalları bekliyoruz
Öksürük çok zor ya
Bende iyiyim aşkom sağ ol
Misafirim vardı yeni gittiler.
Aşko belki aşıda yaparlar. Dallarımızın birinde elma birinde armut, birinde muz çıkarBenim şimdiden kasinmaya başladı, yakında budanacak kıvama gelir Allah daha iyi etsin aşkom,çamaşır yıkadım,yattım mis gibi