- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Nevos sana tarif var miKk bu belli olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevos sana tarif var miKk bu belli olmaz
Var tabi olmaz mıAma akıbeti ne olur bilmemNevos sana tarif var mi
Olur olur , köfte zor bir kategori nevos bırakan bile olabilirVar tabi olmaz mıAma akıbeti ne olur bilmem
Yok ya o kadar değil
Sen bile acaba mı diyorsun bakKk bu belli olmaz
Citoles devamke
Bana saçma geldiCitoles devamke
BencedeBana saçma geldi
Eşim yay ben ikizler
Wuuu ateş ediyorsunuz nevosEşim yay ben ikizler
Yok adaşım eli kulağında ama ilk sırayı ksptırmayalım ya sen ya benYaptın mı adaşım
Bugun cok istedim ama kızlarla yaşnızdım cennam sı bile içemediimyoksa var mı?
Bu kadar önemli mi bu ilk sıra köşe kapmaca oynuyor gibiyizYok adaşım eli kulağında ama ilk sırayı ksptırmayalım ya sen ya ben
Bı supriz yapıcam nevoşOriana sen yaptın mı yoksa
Aynen ya ilk yapma ın onemli oldgunu dusunmuyorum adasım ben artık kk gorsele bakıtor bence yada tarıfe ilk sıra ıle alakası yok ama nedense oyle bı algı olusmus ılk sıra dıye ben sofra yarısmasında 1. Oldugumda son sıradaydım meselaBu kadar önemli mi bu ilk sıra köşe kapmaca oynuyor gibiyiz
Aynen adaşım eskiden öyleydi. Şimdi farketmiyor.Aynen ya ilk yapma ın onemli oldgunu dusunmuyorum adasım ben artık kk gorsele bakıtor bence yada tarıfe ilk sıra ıle alakası yok ama nedense oyle bı algı olusmus ılk sıra dıye ben sofra yarısmasında 1. Oldugumda son sıradaydım mesela
Wuuu ateş ediyorsunuz nevos
Rabbim muhabbetimizi bozmasın
Benimki de terazi
En sevdiğimBı supriz yapıcam nevoş
Burası bana cok sey kattı adaşım hem yeni bıseyler ogrenıyoruz birlikte hem eglenıyoruz hem gelişiyoruzAynen adaşım eskiden öyleydi. Şimdi farketmiyor.
Senin sofra muazzamdı ama