- 21 Kasım 2017
- 27.519
- 120.228
Yılbaşı süprüzü anladım
Margırıt bize isyan ediyo çicemm sıkıcısınız diyeHişşştttt noliii geneee ekşınmı var yoksa
Bakkk sen bide gebe haliyle sıkıcısınız diyor haaa napsak şimdiiiiMargırıt bize isyan ediyo çicemm sıkıcısınız diye
Nerdeee tam tersi sıkıcılarHişşştttt noliii geneee ekşınmı var yoksa
Terlikte gösteremezsinBakkk sen bide gebe haliyle sıkıcısınız diyor haaa napsak şimdiiii
Eyvahhh eyvahhhh ne etsekte canlandrsak burayııNerdeee tam tersi sıkıcılar
Ayyy yokkkk kıyamammm onaaTerlikte gösteremezsin
Birinciliğin çok sürpriz oldu hiç beklemiyorduk hayretMargırıt bize isyan ediyo çicemm sıkıcısınız diye
Şöyle güzel bir polemik fena olmazdı.Eyvahhh eyvahhhh ne etsekte canlandrsak burayıı
Dimiii çok enteresting oldu bu kuzu,hiç tahmin edemedim benBirinciliğin çok sürpriz oldu hiç beklemiyorduk hayretTebrikler bebişim.
Gene yırttı kerataEyvahhh eyvahhhh ne etsekte canlandrsak burayıı
Ayyy yokkkk kıyamammm onaa
Polemik değil ama adana mı urfa deseniz gözüm kapalı adana derimŞöyle güzel bir polemik fena olmazdı.
Doktor Umay’ı kesinleştirdi.Dimiii çok enteresting oldu bu kuzu,hiç tahmin edemedim bençok mersiii Umay kuşun annisiiiiii
Yaaaaaaaaa çok sevindim hemsorellam gözün aydın yaaaaaDoktor Umay’ı kesinleştirdi.Darısı sizlerin başına inşallah yarabbelaleminnnn
Yaaa nevosum koş umay geliyormuşDoktor Umay’ı kesinleştirdi.Darısı sizlerin başına inşallah yarabbelaleminnnn
Al sana polemik menemen soğanlımı soğansızmıŞöyle güzel bir polemik fena olmazdı.
Önceliği var onun şimdiGene yırttı kerata
Gözün aydın olsun geliyor prenses desene,sağlıcakla doğsunDoktor Umay’ı kesinleştirdi.Darısı sizlerin başına inşallah yarabbelaleminnnn