- 8 Haziran 2013
- 56.121
- 149.026
Tabiki sürprizli sonSon dakika değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki sürprizli sonSon dakika değil mi
Dimi canom,oylama başladığına göre geçelim artık sıkıldım Nevreste Nevos yeni topigi açsın oraya gidelimDe hayde yeni kategoriye geçek. Burası da bitti
Sen susSeni burada bırakacağızDimi canom,oylama başladığına göre geçelim artık sıkıldım Nevreste Nevos yeni topigi açsın oraya gidelim
Sana noğluyor heee. Seni sütlü tatlıya almayı düşünmüyoruz kankiDimi canom,oylama başladığına göre geçelim artık sıkıldım Nevreste Nevos yeni topigi açsın oraya gidelim
Ben yalnız kalamam nevos korkarim bende benideSen susSeni burada bırakacağız
Ama canom sütlü tatlıyı ben istemiştimSana noğluyor heee. Seni sütlü tatlıya almayı düşünmüyoruz kanki
Ateşini söndür çabuk
Sütlü yaptığımızı kim söylediAma canom sütlü tatlıyı ben istemiştim
ateşim var külüm yok
Bulbul oldum dilim yok
Seni sevdim seveli
Dünyamda hiç huzur yok
Bilmem ,az önce cano sütlü dediSütlü yaptığımızı kim söyledi
O nereden biliyormuşBilmem ,az önce cano sütlü dedi
Ateşini bir şekilde hallederizAma canom sütlü tatlıyı ben istemiştim
ateşim var külüm yok
Bulbul oldum dilim yok
Seni sevdim seveli
Dünyamda hiç huzur yok
Nevoş inadına onu yapalım sosyale inatO nereden biliyormuş
Sadece ona inat yaniAma fasulye değilNevoş inadına onu yapalım sosyale inat
Tamam oda olsun biz bekleriz ne edelimSadece ona inat yaniAma fasulye değil
Sütlü tatlıda biz yine çakılırızTamam oda olsun biz bekleriz ne edelim
SupersinyaaaAteşini bir şekilde hallederiz
Yaa bu özel güç meselesini uyduranlar, neyin kafasını yaşıyorlar sonuç ortadaSütlü tatlıda biz yine çakılırız
Niye vermedin. Ben bir oyumu hep kendime ayırırımKeskem oyumun birini kendime verseydim teselli şeysim olurdu
Superguc ne be yine noldu Allah içinYaa bu özel güç meselesini uyduranlar, neyin kafasını yaşıyorlar sonuç ortada
Oysa ben birinci olacaktımYaa bu özel güç meselesini uyduranlar, neyin kafasını yaşıyorlar sonuç ortada