- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Günaydın aşkom
Günoooooooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın aşkom
Günoooooooooo
Randevu kısmı sinir ediyor zaten,umarım bulursun hemencecik,bende nasıl olayım hafta sonu şiş 2 tane yanakla durdum bir taraftada morarma başladı.İyiyim şekerciğim, randevu kovalıyorum. Sen nasıl oldun ?
Geçsin bir an önce,çok can sıkıcı ümidim var randevuya dair halaRandevu kısmı sinir ediyor zaten,umarım bulursun hemencecik,bende nasıl olayım hafta sonu şiş 2 tane yanakla durdum bir taraftada morarma başladı.
Sıvı içip yemekten gına geldi,kahvaltı yapmayı özledim resmen,umarım bulursun saat 4'ten sonra randevular açılıyor genellikle.Geçsin bir an önce,çok can sıkıcı ümidim var randevuya dair hala
Bu öyle yoğun bir bölüm ki mucize resmen bulabilmek bilirim, zor oluyorSıvı içip yemekten gına geldi,kahvaltı yapmayı özledim resmen,umarım bulursun saat 4'ten sonra randevular açılıyor genellikle.
Ne güzelPerşembe akşamı çocuklar gelecek yılbaşı için,pazarda dönecekler,minnoş çok heyecanlı şimdiden
Gastro bölümümüydü demi,cidden zor artık bir tanıdık filan olsa keşke.Bu öyle yoğun bir bölüm ki mucize resmen bulabilmek bilirim, zor oluyor
Bizede iyi oldu gelmeleri.Ne güzel
Gastro evet,Hiç yok tanıdık,Bursa'da zaten hiç yok şimdiden iyi eğlencelerGastro bölümümüydü demi,cidden zor artık bir tanıdık filan olsa keşke.
Bizede iyi oldu gelmeleri.
Yoğun bir bölüm zaten orasıda,umarım hemencecik bulursunda güzel haberlerini alırız hemen.Gastro evet,Hiç yok tanıdık,Bursa'da zaten hiç yok şimdiden iyi eğlenceler
yasminsay abla ben kaçırdım dr ne dedi başladınmı başlıyormusun
yaaaaaaaaaaaaaaaa
şansın bahtın açık olsun abla
Amin kuzucuğumşansın bahtın açık olsun abla
dualarım seninle
ay duygulandım görünce gonal f
Sen de sağol şekerciğimYoğun bir bölüm zaten orasıda,umarım hemencecik bulursunda güzel haberlerini alırız hemen.
Çok sağol şekercim
tembellerHani tarifler gelmedi nevos @Nevreste