Nedenkii kotü bi durum yok demiiFarklı bir kadın doğum uzmanına gideceğim canımRahim alınacak benim doktor bakıyorum.
Ama ağrılar başka türlü bitmeyecekEvet güzel güzel kesecekler
Canım ben bir buçuk yıldır hastayım. Yok yokNedenkii kotü bi durum yok demii
Hepsi bir olmuş kuzum iyi gelecekse öyle alınır enazından ağrılarından kurtulmuş olursun allah acil şifa versinCanım ben bir buçuk yıldır hastayım. Yok yok
Rahimde büyüme var, kitle, kist, miyom, polip var ve endometriozis var.
Bu gideceğim 6. Doktor olacak ve hepsi rahmin alınması gerektiğini söyledi.
Ahhh inşallah aşkomAma ağrılar başka türlü bitmeyecek
İnşallah canım benimHepsi bir olmuş kuzum iyi gelecekse öyle alınır enazından ağrılarından kurtulmuş olursun allah acil şifa versin
3 ay sonra hatirlayacaksin insallah aşkomAhhh inşallah aşkomAğrısız hayat nasıl unuttum
Çok amin3 ay sonra hatirlayacaksin insallah aşkomcooook amin
Kanları kaynıyorÇok amin
Bugün benim oğlan kursa gitti. Erken çıkmış, o sırada eşimde çıkmıştı. Otobüste giderken bizim oğlanı görmüş. Bizim oğlan mont elinde geliyormuşBende diyorum aman hasta olmasın aman yürümesin Gelmiş diyor hava 8 derece gayet güzel
Bu doktor bir ışık yakarsa olurum görürsünüz dedim
Bakalım bu ne diyecek aşkoKanları kaynıyorol,kurtul zaten aşko
İnşallah o kadar iyi olursun ki şu an çektiğin hiç bir acıyı hatırlamazsın bileBakalım bu ne diyecek aşko
Zaten şimdi değilse bile şubat ayında gidip sıra alacağım ne zamana verirlerse
Allah razı olsun aşkom inşallahİnşallah o kadar iyi olursun ki şu an çektiğin hiç bir acıyı hatırlamazsın bilecanımsın aşkom
Yok aşko, duymadım
Aşko zerdeçal haşimatoya iyi geliyormuş hiç duydun mu
Kurkumin iyi geliyormuş. Ona baktım oda zerdeçal da varmışYok aşko, duymadım
Evet,etken maddesi o,e yemeklere ,pilavlara katılıyor o,sarı yapıyor sadece,deneyelim askoKurkumin iyi geliyormuş. Ona baktım oda zerdeçal da varmış
Ben genelde kullanıyorum ama artırmayı düşünüyorumEvet,etken maddesi o,e yemeklere ,pilavlara katılıyor o,sarı yapıyor sadece,deneyelim asko
İnşallah ise yarar,ben de deneyeyimBen genelde kullanıyorum ama artırmayı düşünüyorum