- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
İlaçlarım belirlendi, reglde gideceğim. Yumurta sayısı 3’ten fazla olursa başlanıyor canım. Yoksa sonraki aya kalıyor.Yasocan gelismeler nedir yasminsay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaçlarım belirlendi, reglde gideceğim. Yumurta sayısı 3’ten fazla olursa başlanıyor canım. Yoksa sonraki aya kalıyor.Yasocan gelismeler nedir yasminsay
Rabbim kolaylaştırın,su gibi akıp gitsin canım yasomİlaçlarım belirlendi, reglde gideceğim. Yumurta sayısı 3’ten fazla olursa başlanıyor canım. Yoksa sonraki aya kalıyor.
Yazıklağr olsun be bizden ne istediler!!!1!1!1!Farketmez ikisi de aynı oranlarda internet tüketir
Biz fakirlerin neti bitmiyorYazıklağr olsun be bizden ne istediler!!!1!1!1!
Laf aramızda benim de hiç bitmiyor. Çünkü anamın evinde de wifi var ahahshshdBiz fakirlerin neti bitmiyor
Hem zengin hem wifi yok bu nasıl olurLaf aramızda benim de hiç bitmiyor. Çünkü anamın evinde de wifi var ahahshshd
Annemle babam benim minik mandıra filozoflarımHem zengin hem wifi yok bu nasıl olur
Annesi bizimki gibi İnstagram’da fink atmıyorsa demek…Hem zengin hem wifi yok bu nasıl olur
Aynen olabilirAnnesi bizimki gibi İnstagram’da fink atmıyorsa demek…
Nevos kaç kişi kaldıAynen olabilir
Amin canım benim, sağ olasınRabbim kolaylaştırın,su gibi akıp gitsin canım yasom
NeymişEeee sonraki kategori neymiş
Sütlü tatlı diyollaNeymiş
Geliyor gelmekte olan
Ay aşkom bu ay nasıl geçti anlamadım ya neyse yerli malı haftasını bitirdik yarın birşey çıkmazsa inşallah düşünüyorum yapmayı
Kimmiş oAğzına biber süreceğimSütlü tatlı diyolla
Hadi bakalımGeliyor gelmekte olan