Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazardan geldim dondum ısınmaya çalışıyorum zaten oldumu şimdi bu niye düsürüyon iyce modumukocamız saolsun
biz daha kışı yaşamadıkPazardan geldim dondum ısınmaya çalışıyorum zaten oldumu şimdi bu niye düsürüyon iyce modumu
Deme öyle kuzu, takmamaya çalış zor biliyorumiyi bizde kafamızı dinleriz
üzülüolarda artık ne edem
en son sakinleştirici hap kullanacam birini öldürmemek için
sen git biz oylarızNetim yine azaldı nezaman oylama basliciiik inşallah bugün sil supurden bedava gelir amin deyin
kendi cocuklarında görsünler diyorum artıkDeme öyle kuzu, takmamaya çalış zor biliyorum
Alma mazlumun ahınısen git biz oylarız
kendi cocuklarında görsünler diyorum artık
beddua ise beddua
Allah herkesin kalbine göre versin vallaAlma mazlumun ahını
Ay sorma şu iki gündür buz gibi kuzu burası valla kışı düşünemiyorum Konya'nın birde ayazı var valla kizada kendimede maske taktım burnumuzu bari sıcak tutsunbiz daha kışı yaşamadık
1 hafta şöyle bi donduk
kışı sevenler düşünsün
Jenna16 kış gelsin die yattı kalktı dua ettiAy sorma şu iki gündür buz gibi kuzu burası valla kışı düşünemiyorum Konya'nın birde ayazı var valla kizada kendimede maske taktım burnumuzu bari sıcak tutsun
Kim seviyomus ya ya her mevsimi severim kışıda ama bukadar soğuk olmasa hani böyle heryer kardır ama hava yumuşaktır öyle çok aşırı buz değildir o halini seviyorum ben.
Canım benim Allah kuvvet versin,böyle ortamda çalışmak çok zor, rabbim gönlüne göre versin inşallahAllah herkesin kalbine göre versin valla
fitil fitil gelsin burunlarından
yani annem derki kızım Allah'a havale et beddua etme
no.. elde değel
Çakkaaaaalsen git biz oylarız
kendi cocuklarında görsünler diyorum artık
beddua ise beddua
Canım benim Allah kuvvet versin,böyle ortamda çalışmak çok zor, rabbim gönlüne göre versin inşallah
kız daha oylamaya 3 gün var 27 deyoÇakkaaaaal
Kendimi merak bile etmiyorum valla ama şu hep oylama seysinde gıdım gıdım girmek zorunda kalmaktan bıhtımmm
Kim önde kim kime yakın dedikodusu edemiyoooom
Yağmurlu havayı severdi o evettt
O niye pardon ?Jenna16 tek ayak cezası vercem sana
Bir küçük kış meselesi,Ok ahahahahahah
nerdesin senO niye pardon ?
Eneeemmmkız daha oylamaya 3 gün var 27 deyo
hatta 4