- 24 Eylül 2018
- 97.107
- 292.317
evdenerdesin sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evdenerdesin sen
formundan düşmüşsün
Kendimin ,anamın,abimin vs hastalık,ameliyat,hastane işleri çok oldu bu ara be kuzuformundan düşmüşsün
onu biliyorum kuzum dualarımız seninleKendimin ,anamın,abimin vs hastalık,ameliyat,hastane işleri çok oldu bu ara be kuzu
Yok kuzum iyiyim şükür,dediğim gibi disarda işlerim oluyor bu ara,yoksa bunlar bana bir şey değil, güçlü kadınım benonu biliyorum kuzum dualarımız seninle
ama sen yinede neşeni kaybetme
öylesin tabeYok kuzum iyiyim şükür,dediğim gibi disarda işlerim oluyor bu ara,yoksa bunlar bana bir şey değil, güçlü kadınım ben
Canımsın seven de sağolsun,sevmeyen de ,boşver ,sevenler bana yeteröylesin tabe
seni sevmeyende ölsün
Kiz,ölmüşüm gibi ,tovbeee hala seviyorumYağmurlu havayı severdi o evettt
Tövbe yarabbim hiç aklıma bile gelmedi yazarken o şekil valla Allah korusun ciceeeemKiz,ölmüşüm gibi ,tovbeee hala seviyorum
Noluyor bu aşşağlık yerzeMargaret Hale margırıttttttttttttttt margarinnnnnnnnnnnn
kankanın tlf cok net yiyomuşNoluyor bu aşşağlık yerze
Takiliyorum kuzum yaTövbe yarabbim hiç aklıma bile gelmedi yazarken o şekil valla Allah korusun ciceeeem
13 Pro Max. Çok mu internet yiyormuş ki? Fakir olduğumuz için haberimiz yok bizim tabii ahsjsjsjkankanın tlf cok net yiyomuş
artık ayfon kaç kullanıosa
Canım canımmmmmTakiliyorum kuzum ya
13 ünün haberi var mı fakir oldugundan13 Pro Max. Çok mu internet yiyormuş ki? Fakir olduğumuz için haberimiz yok bizim tabii ahsjsjsj
30 bin bandında bile değil bizimki mütevazı bir telefon.13 ünün haberi var mı fakir oldugundan
Farketmez ikisi de aynı oranlarda internet tüketir30 bin bandında bile değil bizimki mütevazı bir telefon.
Efenduuummmmmmmmmyasminsay ablaağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Amin Frida’m, sağ olasınHayırlı haberlerini alalım inş yasocan,işin gücün rast gitsin