- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu canom
Olmamış hali buysa olmuş hali nasıl olurduNoldu canom
İçi beni dışı seni yakar canom o arka planda neler yaşandı bi bilsenOlmamış hali buysa olmuş hali nasıl olurdu
Hayırdır nolduİçi beni dışı seni yakar canom o arka planda neler yaşandı bi bilsen
Eşimle tartıştık, burnumdan getirdi sunumu falan resimleri bile çok çekemedim onun yüzünden, zehir ettiHayırdır noldu
Öfff bu erkekler gıcık ediyorlar insanıEşimle tartıştık, burnumdan getirdi sunumu falan resimleri bile çok çekemedim onun yüzünden, zehir etti
Çok sinirliyim hâlâ canom, yiyemedim bile çekemedim tepemde vır vır vir bende hadi onu bekledim soğuk yemesin diyeÖfff bu erkekler gıcık ediyorlar insanı
Ama hiç üzülme sen çok güzel olmuş. Onlar hep öyleler
Olay olmuş değil miÖfff bu erkekler gıcık ediyorlar insanı
Ama hiç üzülme sen çok güzel olmuş. Onlar hep öyleler
Olay olmuş değil mi
Aşırı sinir bozucu haklısın canım o esnada kim olsa fıttırırdı heralde. En iyisi evde yokken yemek yapmak.Çok sinirliyim hâlâ canom, yiyemedim bile çekemedim tepemde vır vır vir bende hadi onu bekledim soğuk yemesin diye
Ayy çok güzel 1. Belli 2. KimOlay olmuş değil mi
Yok kocana yaptımAyyy nevos beğenmedim mi yaptın bana sen
Off sorma canom kabahat bende,bekleme sogusun gıcık oluyorum bu erkeklereAşırı sinir bozucu haklısın canım o esnada kim olsa fıttırırdı heralde. En iyisi evde yokken yemek yapmak.
İki dakika beklese ne olacak sanki
Beni yormayınAyy çok güzel 1. Belli 2. Kim
Yok siz sevdiginizden öyle diyorsunuzAyy çok güzel 1. Belli 2. Kim
Tabi tabiYok siz sevdiginizden öyle diyorsunuz
Benimki alıştı bana mutfaktan hiçbirini sokmuyorum o esnada içeriOff sorma canom kabahat bende,bekleme sogusun gıcık oluyorum bu erkeklere
Heee evet nevoşum haketti odunu kafasına gıcıkYok kocana yaptım
Bunun üzerine daha ne koysak boşBeni yormayın